Jongetje laat hartbrekend bericht achter op speelgoedknuffel. Daarna volgt beste dag van zijn leven

© Facebook.

Voor de allerkleinsten zijn speelgoedknuffels vaak hun beste vriend en trouwste begeleider. De 10-jarige Leon Ashworth uit Liverpool was dol op een pluchen panda en smeekte zijn moeder om hem te kopen. Maar ze had daarvoor het geld niet. Dus schreef kleine Leon een hartverscheurend bericht op de verpakking. Daarna zou de beste dag van zijn leven volgen.

Toen haar zoontje haar smekend aankeek in de winkel, moest mama Debbie uitleggen dat ze op dat moment geen geld had voor de knuffel en dat de aankoop moest wachten tot de storting van haar volgende loon.

Om te beletten dat de panda in tussentijd zou verkocht worden, schreef het jongetje een bericht op de kartonnen doos.

“Mijn mama had niet genoeg geld om de knuffel te kopen. Op 15 juni kan ze me de panda wel schenken. Dus alstublieft, koop hem niet want dat zal me erg verdrietig maken en ik zal moeten huilen. Hartelijk dank vanwege een hoopvolle toekomstige eigenaar.”

Toen medewerkers van Asda de hartbrekende woorden van het kind ontdekten, deelden ze foto’s op Facebook om te achterhalen van wie ze afkomstig waren.

De post werd duchtig gedeeld op social media en zo kreeg ook de moeder van Leon het briefje onder de ogen. Ze herkende meteen het handschrift van haar zoontje waarna ze zich samen met Leon bij de winkel meldde.

Daar kreeg het jongetje een wondermooi cadeau van het personeel: de panda was voor hem. “Dat is de mooiste dag van mijn leven”, zei een overgelukkige Leon. Op een foto die medewerker David Bateman vervolgens op Facebook postte, straalt het jongetje inderdaad van kop tot teen!

Moeder Debbie verklaarde dat ze het geld dat ze bij elkaar had gespaard om de knuffel voor haar zoon te kopen, ging wegschenken aan een lokale hulporganisatie. “Wij willen het prachtige gebaar dat ons te beurt is gevallen, doorgeven aan anderen die het moeilijk hebben”, besloot ze.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3198827/2017/07/03/Jongetje-laat-hartbrekend-bericht-achter-op-speelgoedknuffel-Daarna-volgt-beste-dag-van-zijn-leven.dhtml

Mensen met een goed hart het bestaat nog en overal. Soms kan iets niet op stellen sprong gekocht worden en moet je een verklaring afleggen. Dat op een moment begrepen wordt maar soms ook niet. Als het kind of de persoon dan zoiets schrijft breekt het je hart. En ga je als je het kan iemand blij maken.
Zo heb ik dat ooit gedaan met knuffels te gaan uitdelen bij kinderen die ernstig ziek waren. En waarvan de ouders het zich niet echt konden veroorloven om toch zoiets klein te kopen. Als je dan ziet wat je daarvoor in de plaats krijgt dat is zo mooi.
Het hoeft niet altijd naar een kind te zijn, soms hebben anderen mensen ook even een steun nodig die uit een onverwachte hoek kan komen.

Afbeeldingsresultaat voor onverwachte hoek

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties