Vrouw moet zwembad verlaten “omdat haar badpak tieners zou kunnen opwinden”


Tyler Newman postte op Facebook foto’s van zijn verloofde in het bewuste badpak, dat de verhuurmaatschappij te uitdagend vond. © Facebook.

Tori Jenkins uit Knoxville, Tennessee, moest het gemeenschappelijke zwembad van haar woonblok verlaten “omdat ze met haar badpak tienerjongens zou kunnen opwinden”. Volgens een furieuze Facebookpost van haar verloofde Tyler Newman had de conciërge dat zo meegedeeld aan Jenkins. “Ik heb haar nog nooit zo beschaamd gezien dat ze zelfs haar beste vrienden niet eens meer durft aan te kijken. Ik heb haar nog nooit zo weten huilen als vandaag.”

Tyler Newman postte het verhaal dinsdag op Facebook, waar inmiddels al bijna 11.000 mensen op het bericht reageerden, en vijf keer zoveel internetters het deelden of liketen. De populaire Britse en Amerikaanse media pikten het dan ook al snel op.

Volgens Newman was hij “maximum drie minuten” met zijn verloofde Tori bij het zwembad toen haar gevraagd werd om ofwel meer van haar lichaam te bedekken ofwel weg te gaan. Het zwembad maakt deel uit van het wooncomplex van Smoky Crossing Apartements dat flats verhuurt. Newman zegt dat ze bijna 1.000 dollar huur per maand betalen en daarbovenop 300 dollar voor onderhoud van het zwembad.

Is dit een string?
Het probleem van het badpak draait erom of het al dan niet een ‘string’ is. De conciërge, bij wie Jenkins – zonder Newman, tot zijn spijt nadien – verhaal ging halen, vond klaarblijkelijk van wél. Hij stelde voor dat Tori Jenkins zou poseren voor een foto zodat ze zelf kon zien “hoe ongepast” haar roze badpak wel was. Of dat ze eens in de spiegel zou kijken. “Ik weet wel hoe ik eruitzie, ik heb dit zelf gekocht en het is geen string”, antwoordde Jenkins. Newman beweert dat de verantwoordelijke van de leasingmaatschappij repliceerde dat ze het niet zou kunnen begrijpen als ze zelf geen kinderen had. “Er zijn hier heel wat tienerjongens in dit complex en je moet hen niet opwinden”, klonk het.

Jenkins verdedigde zich door te stellen dat ze een groter achterwerk heeft dan vele anderen en dat 95 procent van wat ze draagt ‘omhoogkruipt’ als ze stapt. Maar de conciërge vond dat een “normaal badpak haar hele bips zou moeten bedekken”.

‘Verkrachtingscultuur’
Newman spreekt onomwonden van “verkrachtingscultuur”. “Vandaag werd mijn verloofde gezegd dat ze minder belangrijk is dan hoe de mannen rondom haar zich voelen”, schreef Newman op Facebook. “Dat Tori minder belangrijk is dan de seksuele driften van mannen naar haar toe. Voor mij is ze de mooiste vrouw ter wereld, maar ik respecteer haar ook. Ik zou haar of een andere vrouw nooit minder doen voelen dan wat ze waard is wegens haar outfit of haar looks. Zo blijft de verkrachtingscultuur groeien.”

Hij besluit met zijn standpunt over de zaak: “Dat mijn verloofde haar lichaam moet bedekken op een dag van 32 graden aan ons eigen zwembad van ons appartement omdat ze “tienerjongens zou opwinden” is bullshit. Dit neem ik niet. Mijn verloofde moet een badpak kunnen dragen zonder dat ze seksueel belaagd en vernederd wordt. Ze zou zich niet verkracht mogen voelen.”

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3191254/2017/06/24/Vrouw-moet-zwembad-verlaten-omdat-haar-badpak-tieners-zou-kunnen-opwinden.dhtml

Als men dit niet al gaat aanzien als opwindend, met wat moet een vrouw dan nog gaan zwemmen. Of willen ze dan toch naar de boerkini gaan. Dan is er geen discussie meer nodig. Ik vind het ver gezocht in een vrij land als je dus al moet gaan uitkijken wat je draagt als men naar het strand of zwembad gaat. Mijn hart staat soms stil als ik zulke dingen lees en hoe het dan toekomstgericht is voor onze kleinkinderen.

Afbeeldingsresultaat voor boerkini
foto: google

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties