TEKEN DE PETITIE
Vraag hier het actiepakket aan
Chinese ambassade laat 6-jarig Ngawang Sonam in de kou staan!
Beste Bruno,Op 17 mei kwamen wereldwijd Tibetanen en supporters bij elkaar om stil te staan bij de 22 jarige vermissing van Gedhun Choekyi Nyima, de 11de Panchen Lama.

Bekijk hier de korte video van NOS op 3 over de Panchen Lama

Hiervoor hield ICT samen met 60 Tibetanen en supporters bij de Chinese Ambassade in Den Haag een wake als teken van solidaritieit met de Panchen Lama. Symbolisch werd de petitie met ruim 10.000 handtekeningen voor de vrijlating van de Panchen Lama gericht aan de Chinese president Xi Jinping, aangeboden door de 6-jarige Tibetaanse jongen Ngawang Sonam.

De afgelopen weken is er intensief actie gevoerd om aandacht te genereren voor de Panchen Lama, waaronder op de Bevrijdingsfestivals in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Duizenden festivalbezoekers werden geïnformeerde over de mensenrechtensituatie in Tibet en de ontvoering van de Panchen Lama. Ook zijn de Tibetaanse Rangzen vrijheidsarmbandjes, die als blijk van dank voor de steun aan het Tibetaanse volk werden weggegeven, enthousiast in ontvangst genomen.

Op dit moment dragen honderden Nederlanders deze Rangzen vrijheidsarmband als teken van solidariteit met de geweldloze strijd van het Tibetaanse volk.

De campagne wordt voortgezet totdat de Panchen Lama vrij is! Klik hier om de petitie alsnog te tekenen en ontvang als dank de Rangzen vrijheidsarmband!

Alleen samen maken we het verschil!

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa, Executive Director
Informatie

International Campaign for Tibet

Funenpark 1D

1018 AK Amsterdam

Contact

E-mail: icteurope@savetibet.nl

Tel: 020-3308265

http://www.savetibet.nl

KREEG IK PRIVE

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties