Voeg deze ingrediënten toe (4x) aan je koffie voor een nog betere koffiesmaak

Afbeeldingsresultaat voor koffie lekker

1. Als je wilt dat je koffie minder bitter smaakt dan kun je een klein beetje zout aan je bakkie leut gaan toevoegen. Als je dit doet behoort de vieze nasmaak in je mond door het drinken van koffie voortaan ook tot het verleden.

2. Oploskoffie kan een nasmaak hebben die wat poederig aan doet. Oploskoffie dien je daarom eerst op te lossen in wat koud water. Hierna schenk je er heet water uit de waterkoker bij.

3. Doe eens een scheutje chocolademelk, in plaats van koffiemelk in je kopje koffie. Dit schijnt heel goed te smaken. Snel ook gaan proberen dus!

4. Voeg wat kaneel toe aan de gemalen koffie in de koffiefilter. Naast dat dit naar verluidt een extra goede smaak van je kopje koffie bevordert, verspreidt de super lekkere geur van kaneel zich door je keuken en wellicht zelfs woonkamer.

BRON: http://koffie.blog.nl/opmerkelijk/2017/05/03/koffie-smaak-voeg-deze-ingredienten-toe-4x-aan-je-koffie-voor-een-nog-betere-koffiesmaak

Soms kan je koffie even anders laten smaken of de bitterheid ervan afnemen. Nu het zout dat doe ik al eens en maakt dat je koffie zachter wordt. Ik gooi het zout wel mee in de gemalen koffie. Niet veel natuurlijk. Wat ook lekker is dat is je melk even opwarmen met steranijs. Wel niet te lang laten trekken. Ook mogen we niet vergeten dat de smaak van koffie zo en zo al verschilt van merk.

Afbeeldingsresultaat voor koffie lekker

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertenties