Nooit meer te moe voor fitness: bekende keten lanceert ‘slaaplessen’

Nooit meer te moe voor fitness: bekende keten lanceert ‘slaaplessen’
Foto: David Lloyd Gyms

Begin je al te huiveren bij termen als spinning, aerobics, bbb, pilates of zumba? Ben je eigenlijk al moe nog voordat je de deur van de fitness hebt opengetrokken? Dan heeft de fitnessketen David Lloyd Gyms misschien wel de perfecte oplossing voor je in petto.

Toen de fitnessketen ontdekte dat 86 procent van de ouders oververmoeid door het leven gaan, kwamen ze met ‘Napercise’-lessen op de proppen. De lessen duren 45 minuten en in die tijd mogen deelnemers simpelweg een dutje doen. Ze krijgen een bed ter beschikking, rustgevende muziek en een temperatuur die optimaal is om tijdens je slaap toch calorieën te verbranden.

Nooit meer te moe voor fitness: bekende keten lanceert ‘slaaplessen’
Foto: David Lloyd Gyms

“Slaap is veel belangrijker dan veel mensen denken”, aldus een slaapexpert die mee aan de wieg stond van de lessen. “We denken vaak alleen aan kortetermijneffecten wanneer we moe zijn of weinig concentratie hebben, maar slaap is ook essentieel voor ons fysieke en mentale welzijn op lange termijn.”

De ‘slaaplessen’ zitten momenteel nog in een testfase bij een filiaal in het Britse Kent, maar afgaand op het succes, lijkt het ons erg waarschijnlijk dat ze binnenkort over heel Groot-Brittannië – en wie weet ook over België – zullen uitgerold worden.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20170429_02858735/nooit-meer-te-moe-voor-fitness-bekende-keten-lanceert-slaaplessen

Wees maar zeker dat bepaalde organisaties hierop in gaan spelen. Maar wat heb je nu aan een 45min tot een 1uur een dutje doen. Dan mag men zogezegd nog Kcal verbranden zoals ze beschrijven je geeft op zo een moment je lichaam en geest maar gewoon rust. En die rust kan je ook jezelf thuis geven. 

Afbeeldingsresultaat voor slaapsessie

Foto: google

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

https://shivatje.wordpress.com/

 

AUM MANI PADME HUM