lieveheersbeestjes…

Het komt regelmatig voor dat er een lieveheersbeestje op of om mijn dochter neerstrijkt. Waar ze bij anderen meteen wegvliegen, blijven ze bij haar rustig zitten. Inmiddels weten we dat deze diertjes symbool staan voor: een gemakkelijk succes in een bescheiden onderneming, vertrouwen, plezier, geluk, draagt het goud dat leidt naar het centrum van het universum, vorige levens, spirituele verlichting, dood en wedergeboorte, maar ook dat er wens binnenkort in vervulling gaat.

1

Iemand anders vertelt mij dat een lieveheersbeestje je laat (in)zien dat je je eigen koers moet varen.  Ga met de wind mee, maar als er teveel strubbelingen zijn  je beter gedeisd kunt houden. Zoiets als wachten tot de storm voorbij is. Ook belangrijk  is om niet te veel mee te gaan in emoties omdat het je intuïtie zou vertroebelen. Dus vertrouw op je innerlijke door er naar te luisteren en vraag je hart om raad als dat nodig mocht zijn. Kernwoorden zijn: vertrouwen, plezier en geluk

2

Een lieveheersbeestje is ook een krachtdier wat staat voor: transformatie, groei, manifestatie van gedachten en ideeën, beschermend, defensief, sociaal, communicatief en charmant. Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt het sterker te maken en beter te leren gebruiken. Bepaalde dieren blijven een leven lang, terwijl andere voor een kortstondige tijd bij ons komen als dit nodig is. Een krachtdier kan zich aandienen, of je kunt er naar opzoek gaan in een ritueel. Het kan ook een bericht zijn van engelen om hoop te blijven houden en ook om leren los te laten en genieten van ons bestaan hier op aarde. Daarnaast zijn lieveheersbeestjes pure geluksbrengers. Kom jij ze wel eens tegen op je pad?

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/02/22/mijn-dochter-en-lieveheersbeestjes

Dit vind ik nog eens een mooie uitleg over het lieveheersbeestje. Het belangrijkste aan dit diertje ongeacht hoe het op je pad komt dat het je geluk brengt. Dat het een broos diertje is en dat toch met zachtheid behandeld moet worden. Ook wordt het diertje ingezet om plantjes mooi te houden. Op een natuurlijke wijze bestrijden ze bladluis. In ons denkpatroon zouden we dan kunnen stellen. Al dit diertje bij je komt zitten dat het je van al het negatieve ontdoet. Dat het je laat zien dat je het nodige kan als je het op een rustige manier bekijkt. Je leven is zo mooi als mens en als een dier erin voorkomt is het altijd leuk om de betekenis ervan te leren.
Ook mag men niet vergeten de negatieve kant ervan in te zien, ze zijn seksverslaafde en op momenten kannibalen. Dus ook hier met dan naar gekeken worden als men het naar de mens toe gaat trekken. Ben je iemand die gevoelens niet altijd onder bedwang kan houden op sensueel vlak, of neem je graag het hef in eigen handen. Ben je in bepaalde buien soms niet te agressief.

Afbeeldingsresultaat voor lieveheersbeestje

Afbeeldingsresultaat voor lieveheersbeestje

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties