PESTEN LAAT WE HOPEN DAT HET OOIT STOPPEN MAG

De meeste zullen het al op andere blogs gelezen hebben. Het is de week tegen pesten van 17/02 tot 24/02/2017.

Pesten heb je in alle vormen en gaat van kind tot volwassenen. Spijtig genoeg komt het dagelijks voor en gaat het soms tot een daad van het slachtoffer dat niet nodig is. Pesten blijft niet alleen face-face maar via gsm of internet gaat het gewoon door. Onder pesten valt ook stalken. Het is gewoon het slachtoffer het leven zuur maken. En zoals ik al schreef het niet niet leeftijdsgebonden en het komt vaker voor dan men denkt. Ook is het niet gebonden aan het geslacht van een persoon. Het komt er altijd op neer dat de dader een probleem heeft en dat het slachtoffer een probleem heeft. Maar het zal nooit uit het leven gaan.

Wat ik ook vind is dat het niet bij een week mag blijven in scholen en op het werk zou er dagelijks aandacht aan besteed mogen worden. Dit kan op allerlei manier.

Bij sommige blogs kan je een petitie teken.
https://wimmeke1963.wordpress.com/2017/02/16/teken-de-petitie-tegen-pesten/

https://mijnschrijvingen.wordpress.com/2017/02/17/het-verschil-tussen-wie-je-bent-en-wie-je-wilt-zijn-is-wat-je-doet/comment-page-1/#comment-610

Dit wil ik er dan ook bij vermelden.

Vlaamse Week tegen Pesten 2017

#SAMENtegenpesten van 17 februari tot 24 februari 2017

Kies dit jaar samen kleur tegen pesten. Als school, als jeugdbeweging, als jongere, als mens. Want samen is veel leuker dan alleen!

Afspraak tijdens de Week tegen Pesten van vrijdag 17 tot vrijdag 24 februari 2017 in heel Vlaanderen en Brussel.

Acties tegen pesten

Organiseer jij een actie tegen pesten?

  • Kondig het aan op het formulier. Wij verspreiden het zodat je nog meer publiek krijgt.
  • Deel je leukste foto’s op sociale media met #SAMENtegenpesten of stuur het naar ons op. Wij tonen de rest van de wereld hoe goed jij bezig bent!

Inspiratie nodig? Doe eens een time-out tegen pesten zoals de sportverenigingen. Maak het time-outteken tegen pesten met je groep.

De Week tegen Pesten vindt altijd plaats in de week voor de krokusvakantie. In 2017 is dat van vrijdag 17 tot vrijdag 24 februari. Het startschot voor de Vlaamse week tegen pesten wordt gegeven met de uitreiking van de Pesten dat kan niet!-prijs. In 2017 is dat op vrijdag 17 februari 2017.

Acties van Ketnet

BRON: http://www.kieskleurtegenpesten.be/vlaamse-week-tegen-pesten

Afbeeldingsresultaat voor pesten

Afbeeldingsresultaat voor pesten

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties