Moeite met loslaten? Volg de vernieuwde Jassentechniek workshop…

Moeite met loslaten?  Neem eens een kijkje op de website: http://www.jassentechniek.nl. Je komt er interessante workshops tegen waaronder die van ‘Jassentechniek’. Tijdens de vernieuwde Jassentechniek workshop  leer je in vier stappen effectief jou onverwerkte ballast los te laten waardoor jij direct ontspant, meer levensenergie krijgt en positieve veranderingen ook onbewust weer wilt, kunt en mag ervaren.

2

Ze gaan uit van vier stappen

Stap 1: Bewustwording
Bewustwording is een essentiele voorwaarde om effectief los te kunnen laten. Daarom geeft Hans de Waard je tijdens deze workshop inzicht in het ontstaan, nut en effecten van alle ballast die wij bij ons dragen zoals beperkende levenspatronen, onbewuste onwil, zelfbestraffingsprogramma’s, (kern) trauma’s, negatieve gedachten en overtuigingen, etc.

Stap 2: Acceptatie en omarmen
Ook acceptatie en omamen zijn essentiële factoren bij het effectief loslaten. Door een situatie, conflict, ziekte of aandoening eerst te accepteren en liefst nog te ‘omarmen’, ontspant deze waardoor er ruimte komt voor genezing, verbetering en oplossingen.

1

Stap 3: Loslaten | leren loslaten
Tijdens deze workshop leer je een effectieve loslaatmethode waarbij je de ballast waar je op dit moment last van hebt direct los kunt laten. Ook leer je hoe je eenvoudig beperkende verbindingen en emoties tussen jou en anderen los kunt laten waardoor je weer meer energie en harmonie in je leven krijgt.

Stap 4: Weer terug in de Flow van het Leven
In dit praktijkgedeelte krijg je waardevolle tips aangereikt en leer je een effectieve korte visualisatie die je helpt dagelijks mee te gaan met de stroming van het leven. Hierdoor kom je weer in beweging, word je weer zichtbaar en voorkom je dat je terugvalt.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/01/25/moeite-met-loslaten-volg-de-vernieuwde-jassentechniek-workshop

De jassentechniek is eigenlijk een mooie techniek om te leren verwerken en los te laten. Veel mensen zeggen laat het los, maar als je het niet kan verwerken of accepteren kan je het niet loslaten. Je moet het eigenlijk bekijken als kleding dat we aandoen om ons te beschermen. Velen doen zoveel aan om zichzelf tegen bepaalde weersomstandigheden te beschermen, maar op een moment moet je kledingstuk per stuk uit doen tot je naakt staat. En hoe sta je dan tegenover je gevoel.
Wel verwerken accepteren loslaten is net als je uitkleden. Je begint ook niet eerst met je ondergoed uit te trekken en dan al je andere kleding. Dat zou niet gaan. Wel loslaten gaat ook niet als je het niet verwerkt en het probleem accepteert.

Afbeeldingsresultaat voor jassentechniek

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties