Vrouw wordt live op Facebook drie uur lang verkracht door drie mannen

Illustratiefoto. © thinkstock.

Een 30-jarige vrouw is in het Zweedse stadje Uppsala drie uur lang verkracht door drie gewapende mannen terwijl ze buiten bewustzijn was. De feiten werden live uitgezonden in een besloten Facebookgroep. Een meisje dat de beelden online zag, belde de politie, die zich naar het appartement haastte en de mannen op heterdaad betrapte en arresteerde.

Het meisje dat de politie belde, zag hoe de gewapende mannen (geboortejaar 1992, 1996 en 1998) de kleren van een nagenoeg bewusteloze vrouw uitdeden en haar begonnen aan te randen. Een andere getuige dacht eerst dat het om een “slechte grap” ging, maar niets was minder waar.

Ziek
De politie haastte zich naar een appartement in de Zweedse stad Uppsala en kon er drie mannen op heterdaad betrappen. Ook dat was live te zien op Facebook want pas iets later werd de camera afgezet. “Het eerste wat je denkt is: ‘hoe kan je een vrouw zoiets aandoen?’. En hoe kan je dit dan nog eens live doen?'”, vroeg nog een andere getuige, die het filmpje ook live gezien had zich af. “Dit is gewoon ziek.”

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3061253/2017/01/23/Vrouw-wordt-live-op-Facebook-drie-uur-lang-verkracht-door-drie-mannen.dhtml

Dit is echt ziekelijk zijn. Dat men zoiets dan nog eens live gaat filmen. Hier heb ik echt geen woorden voor.
Voor wat blijf ik dit ook naar boven brengen. Het gebeurd al te vaak dat vrouwen lastig gevallen worden. En dat zou niet mogen. Iedereen zou rustig door het leven moeten kunnen gaan.

Afbeeldingsresultaat voor live verkrachting

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties