Met dit trucje val je gegarandeerd in slaap

Heb je last om in te slapen? Probeer dan de techniek van de zeven zuchten! Wedden dat je in een-twee-drie in dromenland vertoeft?

Op zich ben ik een goede slaper. Doorgaans ben ik al een paar minuten nadat mijn hoofd mijn kussen raakte vertrokken. Maar er zijn van die nachten dat het me écht niet lukt om de slaap te vatten of om enkele uren door te slapen. Schaapjes tellen, theedrinken, een boek lezen, even opstaan, essentiële olie verstuiven in mijn slaapkamer … Ik heb de tips allemaal al uitgeprobeerd, maar helaas brengen ze me zelden waar ik zo naar verlang: slaap.

Maar sinds iemand me de techniek van de zeven zuchten uitlegde, heb ik ze eigenlijk ook niet meer nodig! Want dit eenvoudige trucje doet me echt élke keer vanzelf weer indommelen. Hoe het gaat? Je begint door eens goed luidop te zuchten. Vervolgens adem je in een rustig tempo een paar keer diep in en uit. Dan zucht je een tweede keer én, belangrijk, je laat die tweede zucht langer duren dan de eerste. Zo ga je verder. Je ademt even diep in en uit, en zucht dan, telkens een beetje langer dan de vorige zucht. Met de zevende en langste zucht laat je echt alles los. Als je daar geraakt tenminste, ik dommel doorgaans al na zucht vier in.

BRON: http://happy-winter.goedgevoel.be/happy-winter/met-dit-trucje-val-je-gegarandeerd-in-slaap?utm_source=happysummer&utm_medium=site&utm_campaign=product

Dat van de ademhaling en het zuchten is een hulpmiddel om toch te proberen. Zeker het zuchten is loslaten. Als je bij iedere zucht nog een intentie meegeeft dat je niet nodig hebt om in slaap te vallen, kan ik je zeggen haal je zucht 7 niet. Voor gevorderde kan men de zuchten koppelen aan de chakra’s om die volledig open te zetten. Misschien voor de moeilijke in slapers het proberen waard.

Afbeeldingsresultaat voor diepe zucht

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties