Het begint met het geloven in jezelf…

Het nieuwe jaar begint meestal met goede voornemens. Veel mensen om mij heen lopen met hun ‘ziel’ onder hun arm. Hoe komt het toch dat ze zich zo ongelukkig voelen?  Gelukkig zijn begint volgens mij met het geloven in jezelf.

2

-Waar hang je ‘geloven in jezelf’ aan op?? Wat anderen van je vinden? Helemaal niet nodig om je te laten leiden door wat de buitenwereld ervan vindt. Als jij je bij dingen goed voelt, is dat ook OK. Dus geloof in jezelf, wat je ook doet en wat anderen  er ook van vinden. Neem je eigen regie in handen.

-Accepteer hoe en wie je bent. Dus ook je ‘mindere kanten’. Doe je niet anders voor. En haal jezelf (zeker) niet naar beneden.  Geloof in jezelf begint met acceptatie en waardering van jezelf.  Het begin van een groeiproces.

-Ben niet bang om ‘fouten’ te maken. Elke ‘misstap’ is een stap naar succes. Zonder fouten maken kun je nooit succesvol kunnen zijn of worden.

1

Als je blij bent met jezelf, heb je geen verdere opsmuk nodig. Dan straal je genoeg zelfvertrouwen uit. We hebben vaak de neiging om te denken dat ‘als we dit of dat hebben’ pas echt gelukkig zijn. Onzin want vaak wordt dat gevolgd door (weer) iets nieuws. Het is zonde om op dat moment te wachten. In jezelf geloven staat dan ook los van perfect (willen) zijn.

-Kijk niet te veel naar anderen. Misschien lijkt het wel of het anderen makkelijker afgaat.  Meestal is dit helemaal niet het geval. Focus je op jezelf en ben trots op wat je (al) hebt bereikt. Dus stop met  jezelf te vergelijken met anderen, maar geniet van het hier en nu

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/01/05/het-begint-met-het-geloven-in-jezelf

Geloven in jezelf, heel wat mensen hebben daar een probleem mee. Meestal omdat ze zich laten leiden en zo niet in hun zelf kunnen geloven. Daarom kijk niet naar anderen die maken ook fouten, net als jij. En juist van die fouten leren we en dan is het van belang in jezelf te blijven geloven. Je bent hierop aarde om vanuit jezelf iets te doen te ondernemen en je lessen te leren. Maar spijtig genoeg laten heel veel mensen zich beïnvloeden door anderen en zelfs door de maatschappij en media. Juist daardoor voelen ze zich niet zoals het zou moeten en komen ze eigenlijk in een negatief spiraal terecht. Dan ook dan weer het zelfbeeld en zelfvertrouwen naar beneden haalt en je zo een ongelukkig gevoel waar kan nemen. Je gaat door het leven niet zoals je wilt zijn maar met een negatief gevoel. Doe je dit zelf niet aan en leef vanuit je eigen gevoel je eigen leven. Fouten maak ze het zijn lessen en iedere dag die je leeft heeft zo zijn lessen om de volgende dag mee te nemen.
Als je ook meer in jezelf gaat geloven ga je merken dat jezelf ook meer gaat accepteren en je ook meer zelf gaat bedanken.

DURF JIJ ALTIJD IN JEZELF GELOVEN?

Afbeeldingsresultaat voor geloof in jezelf symbool

Afbeeldingsresultaat voor geloof in jezelf

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties