Zo beëindig je een ruzie in 5 seconden

Raken de gemoederen bij jullie ook weleens verhit? Met deze 5-secondentruc beëindig je de ruzie nog voordat ze gestart is.

Het begint altijd heel onschuldig: hij vergat om de afwasmachine leeg te halen, jij keek naar zijn favoriete serie zonder hem, er is een miscommunicatie over de rekeningen of jullie volgende date … Op zo’n momenten is er maar een venijnige opmerking nodig vooraleer jullie kleine geschil uitbarst in een felle ruzie die eigenlijk niet had moeten plaatsvinden. Dankzij deze truc is dat verleden tijd.

De volgende keer dat je voelt dat de gemoederen verhit raken, neem dan enkele seconden om na te denken over de vraag: zal me dit binnen een jaar nog kunnen schelen?

Uit een recente studie blijkt dat mensen hun partners minder vaak de schuld geven tijdens een ruzie als ze enkele seconden nadenken over de toekomst. Het verhoogt ook de kans dat je je partner sneller vergeeft na een ruzie. Even pauzeren kan dus voorkomen dat de situatie verergert en je dingen zegt waar je achteraf spijt van hebt.

BRON: http://happy-winter.goedgevoel.be/happy-winter/zo-beeindig-je-een-ruzie-in-5-seconden

Eigenlijk zou men eens gewoon moeten kijken hoe de ruzie ontstaan is. Juist doordat krijg je soms het inzicht dat het geen ruzie waard is maar dat het een futiliteit is. Toch is het ook wel eens nodig in een relatie om je meningsverschillen te uiten alleen hoeft dat niet gepaard te gaan met ruzie. En ja soms moet jezelf eens een vraag stellen als je nog eens ruzie hebt of maakt. Bij een ruzie ga je altijd een verwijt of verwijten gooien en zelfs het verleden erbij halen. Juist doordat te doen ga je helemaal afwijken van de echte ruzie hoe ze ontstaan is. Dus ja een vraag stellen aan jezelf zoals ik al schreef is niet verkeerd.

Afbeeldingsresultaat voor ruzie oplossen

Afbeeldingsresultaat voor ruzie oplossen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties