DIE KOMT AAN: TRAILER VAN DOCU HELEEN VAN ROYEN OVER DEMENTERENDE MOEDER

De trailer van de film die schrijver Heleen van Royen over haar dementerende moeder maakte, is nu te zien. En hij grijpt je bij je strot.

Die komt aan: trailer van docu Heleen van Royen over dementerende moeder

HEEL DICHTBIJ
Heleen bedient de camera grotendeels zelf, waardoor de ziekte van haar moeder heel dichtbij komt. We volgen moeder en dochter in alledaagse situaties en in de tocht langs artsen, zorginstellingen en klinieken. Moeilijke beslissingen over verhuizen, over euthanasie en kostbare momenten van samenzijn wisselen elkaar af.

ODE AAN HET LEVEN
Een liefdevolle, herkenbare, pijnlijke en vaak bijzonder grappige ode aan het leven, met dank aan Heleens moeder, mevrouw Breed. De wereldpremière vindt plaats tijdens het IFFR, op 28 januari 2017 in het Oude Luxor in Rotterdam. Vanaf 23 februari draait de film in de bioscoop.

BRON: http://www.lindanieuws.nl/videos/dat-komt-binnen-trailer-van-docu-heleen-van-royen-over-dementerende-moeder/

Zoiets delen is heel moeilijk, zeker omdat je er zelf heel kortbij betrokken bent. Maar ook hier geef ik dan graag aandacht aan. Want we kennen allemaal Heleen op een speciale manier, maar hier laat ze dan toch maar zien hoe gevoel ze is en toch er voor haar moeder wilt zijn.

Afbeeldingsresultaat voor heleen van royen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties