Maak kennis met Bhagavan en Amma…

Maak kennis met Bhagavan en Amma; beiden zijn avatars uit Zuid-India. Een avatar is iemand door wie meer dan gemiddeld kosmische energieën stromen. Een avatar komt naar de aarde als er stagnatie dreigt in de evolutie van de mensheid. Er zijn verschillende soorten avatars. Zo was Albert Einstein een avatar van fysica, Ghandhi een avatar van geweldloosheid en Jezus Christus een avatar van liefde. Amma en Bhagavan zijn spirituele avatars. Het is hun missie om de mensheid in Eenheidsbewustzijn te brengen en daarmee een nieuw tijdperk voor de wereld in te luiden: HET GOUDEN TIJDPERK.

2

Daarmee wordt het werk dat Christus onafgemaakt moest achterlaten vanwege Zijn kruisiging, voortgezet en tot een goed einde gebracht.Sri Bhagavan werd geboren op 7 maart 1949 in de stad Nathan in de staat Tamil Nadu in Zuid-India. Vanaf zijn kinderjaren had hij het gevoel dat hij op deze aarde was gekomen om de mensheid van lijden te bevrijden. Sri Amma werd op 15 augustus 1954 in Sangham in Andra Pradesh in Zuid-India geboren. Al in haar kinderjaren was zij een mystica die veelal in diepe meditatie verkeerde. Toen zij op 9 juni 1976 met Bhagavan trouwde en haar dorp verliet, hadden de dorpelingen het gevoel dat een Goddelijke kracht hen ontviel. Door haar gebeuren veel wonderen als mensen haar om hulp vragen. Wanneer mensen om genezing vragen, verwijst Bhagavan meestal naar Amma omdat zij de belichaming is van Shakti, de vrouwelijke goddelijke kracht.

1

In 1984 openden Bhagavan en Amma een spirituele school die Jeevashram genoemd werd. Spontaan begonnen de leerlingen hogere bewustzijnstoestanden te ervaren en velen van hen kwamen in Eenheidsbewustzijn en zijn thans medewerkers van Bhagavan aan de Eenheidsuniversiteit, die Hij in 2003 stichtte.  Er zijn wereldwijd thans meer dan 100 miljoen mensen betrokken bij deze universiteit. Steeds meer mensen worden opgeleid tot Deekshagever, dat kan tegenwoordig in één weekend in Nederland. Kijk voor alle informatie op: www.deeksha-nederland.nl.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/12/13/maak-kennis-met-bhagavan-en-amma

Soms heb je van die mensen die op een moment aanvoelen dat ze voor meer hier op aarde zijn dan om zichzelf te leren. Het is wel zo ongeacht wie het is, kan deze persoon iets leren maar je moet het voor jezelf nog uitzoeken wat je er zelf mee kan. Het is niet wat tegen je gezegd wordt of wat je leest gewoon moet aannemen. Durf erover te praten met mensen die er ook voor openstaan en vanuit elkaar mening kan je tot een geheel komen. Het ook ook maar mensen die hier zijn om te onderrichten en handvatten mee te geven.

Als iemand jou zegt 1+1=3 ga je dat toch ook niet aannemen. Ga je proberen door vragen te stellen aan de weet te komen hoe je aan drie komt. Wel zo is het even goed met iets lezen of met cursussen te volgen.

Afbeeldingsresultaat voor kennis delen

 

Advertenties