KOFFIEBONEN & KERST Zo laat je simpel de gourmetgeur uit je woonkamer verdwijnen

Blog A Koffiebonen in Hartvorm

Als je in de decembermaand gaat gourmetten dan blijft de stinkende geur ervan vaak in je woonkamer hangen. In deze blogpost lees en leer je hoe die makkelijk verwijdert met koffiebonen.

Voordat je start met gourmetten is het aan te bevelen om je woonkamer te ventileren. Dat kan door je afzuigkap aan te zetten en door zoveel mogelijk ramen te openen. Door dit te doen voorkom je dat de baklucht lang in je woonkamer en de rest van je huis blijft hangen.

KOFFIEBONEN

Je komt ze  regelmatig tegen bij parfumerieën: koffiebonen. Dat is niet zomaar, want koffiebonen neutraliseren de geur. Je kunt ze ook gebruiken bij het gourmetten. Om de baklucht van het gourmetten snel te verwijderen kun je heel goed koffie op een laag pitje laten verdampen.

BRON: http://koffie.blog.nl/koffienieuws/2016/12/06/koffiebonen-kerst-zo-laat-je-simpel-de-gourmetgeur-uit-je-woonkamer-verdwijnen

Wat je achteraf ook kan doen als je tegen een redelijke sterke geur kan is gemalen koffie in een brandertje doen en deze aansteken. De geur die vrijkomt zal al snel de andere geur neutraliseren.

Afbeeldingsresultaat voor gemalen koffie branden

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties