Even stoer maar minder pijnlijk? Dat zijn de tatoeageparty’s

© Unsplash.

Altijd al fan geweest van de esthetische look van tatoeages, maar heb je geen zin om een paar uur lang pijn te verbijten? Of ben je gewoon nog niet zeker wat je nu precies zou willen en waar? Dan zou dit hippe mode-item wel degelijk iets voor jou kunnen zijn!

Geen nep uitziende rare patronen en dikke lijnen, maar levensechte tatoeages die je gewoon ’s ochtends snel aantrekt. Handig toch?Om de tekeningen er zo echt mogelijk te laten uitzien, maakte de Bulgaarse kunstenares Silvana Ilievas haar kousenbroeken helemaal zelf. Voor 20 euro haal je al een panty in huis, maar als je echt fan bent van een bepaalde tattoo kies je misschien best meteen meerdere exemplaren, want af en toe wassen lijkt ons ook geen slecht idee.

© Etsy.
© Etsy.
BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2972765/2016/11/10/Even-stoer-maar-minder-pijnlijk-Dat-zijn-de-tatoeagepanty-s.dhtml
Het blijft een gewone panty, met een tekening erop. Als je het prijskaartje bekijkt dan weet je voldoende, en met een paar heb je niet genoeg denk ik dan maar. Ze moeten ook wel eens gewassen worden he.
Natuurlijk is het wel iets uniek om bij bepaalde gelegenheden te dragen, als je natuurlijk een rokje of kleedje aan gaat trekken. Want anders is het 20 euro weggegooid geld.
Afbeeldingsresultaat voor tattoeage panty's
AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/AUM MANI PADME HUM

Advertenties