Groot nieuws voor yogi’s: Eva Daeleman opent eigen yogastudio

Dat Eva Daeleman veel te danken heeft aan yoga, steekt ze niet onder stoelen of banken. Integendeel, naar eigen zeggen geeft het haar weer rust en hielp het haar om haar burn-out te overwinnen. En dat wil ze nu graag met anderen delen.

Toen de presentatrice het even niet meer zag zitten, besloot ze zich te verdiepen in yoga. Met name Yin Yoga bleek haar redding te zijn. De kalmte en mentale rust hielpen haar dat moeilijke jaar te boven te komen, en nu wil ze dat graag doorgeven aan andere yogafans.

Vanaf december kunnen yogi’s dan ook terecht op maandagavond en zondagochtend bij Greenalive in Bonheiden. Daar zal Eva onder de naam Studio Stil Yin Yoga geven. Zo wil ze aantonen dat yoga voor iedereen is: jong en oud, lenig of net een stijve plank: iedereen die af en toe een moment van rust kan gebruiken is welkom.

Op zaterdag 17 december is iedereen welkom voor een gratis try-out.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2969971/2016/11/09/Groot-nieuws-voor-yogi-s-Eva-Daeleman-opent-eigen-yogastudio.dhtml

Veel geluk met je opening, en ja yoga is voor jong en oud. Spijtig genoeg vergeten dat er nog wel eens, net zoals men denkt dat het niet voor mannen is.

Afbeeldingsresultaat voor yoga

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties