5 mode-items waarvan bewezen is dat ze je aantrekkelijker maken

  © Instagram.

Een leuke date in het verschiet? Wil je graag goed voor de dag komen of wil je gewoon die winterblues camoufleren? Dan is het een goed idee om één van deze vijf items uit je kast te trekken. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat die je (nog) aantrekkelijker maken.

1. Hoge hakken

© Instagram @fashionedchicstyling.

Een binnenkopper: volgens een studie die gepubliceerd werd in ‘Archives of Sexual Behavior’ zouden hoge hakken je een stuk verleidelijker maken. Uit het onderzoek bleek namelijk dat vrouwen die stiletto’s aanhadden niet alleen makkelijker benaderd werden, nog belangrijk is dat ze zich ook zelfverzekerder voelden. En niets zo sexy als een vrouw die stevig in haar hooggehakte schoenen staat, toch?

2. Rode kledij

© Instagram @lookastic.

Nog zo ééntje die we stiekem allemaal al wisten: psychologische studies wijzen uit dat rood vrouwen een streepje voor geeft. Een belangrijke presentatie of leuk afspraakje? Haal dat rode jurkje dan maar uit de kast.

3. Een zwart jurkje

© Instagrma @lareesecraig.

Zwart is één van de kleuren die mensen het liefste zien op hun eerste afspraakje. Dat bleek na een rondvraag van een Brits kledingbedrijf bij meer dan 1.000 deelnemers. Een goede eerste indruk maken? Met zwart zit je dus altijd safe.

4. Mouwloze topjes

© Instagram @j.suede.

Wie dacht dat blote benen de succesformule waren, heeft het bij het verkeerde eind. De universiteit van New South Wales ontdekte dat mannen eerder kijken naar onze … armen. Een leuk weetje dat je handig kan gebruiken tijdens je volgende shoppingtrip.

5. Nauwsluitende jurkjes

© Instagram @sallyli901204.

Wie mooie vormen heeft, zet die maar beter in de verf. Een rondvraag van sociale wetenschappers in Nieuw-Zeeland wees immers uit dat een zandloperfiguur als het toppunt van vrouwelijkheid wordt aanzien. En laat zo’n nauwsluitend bodycon jurkje die vrouwelijke rondingen nu net benadrukken.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2964155/2016/11/07/5-mode-items-waarvan-bewezen-is-dat-ze-je-aantrekkelijker-maken.dhtml

Als ik zoiets te lezen krijg ga ik er dieper op in. Kleding kan je aantrekkelijk maken maar hoe sterk is je zelfvertrouwen. Het zal ook uitlokken om naar je te kijken. Als je daar niet tegen kan dat kan dat wel een probleem geven. Ook mag men niet vergeten dat je accenten gaat leggen. Niet alleen op je kleding maar ook aan je lichaam zal aanbrengen. Zoals ogen voeten, en de zichtbare delen van het lichaam tot zelf ondergoed dat toch een bepaalde aantrekking kan laten voelen en geven. Ook mogen we niet vergeten dat men aantrekkelijk wilt zijn dat ook gewoon uit kan stralen, ook met gelijk wat je doet of aanhebt. Je aantrekkelijk voelen dat is het belangrijkste ongeacht je kleding, want de mooiste aantrekkingskracht is dat je puur bent. En ongeacht hoe je kleed en opmaakt op een moment doe je dit uit en af en dan moet je nog aantrekkelijk kunnen blijven. Dat heeft te maken met een goed zelfbeeld.

Afbeeldingsresultaat voor rode kleding hoge hakken

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties