Het bestaat: Harry Potter-yoga

 https://www.instagram.com/p/BMPw6VKAwQF/?taken-by=c1revolution

Van hangmatyoga tot yoga met geitjes: er zijn heel wat verschillende manieren om dat yogamatje te gebruiken. En nu kunnen ook Harry Potterfans hun neerwaarts kijkende hond oefenen: er bestaat namelijk zoiets als Harry Potter-yoga.

Het idee komt van zusjes én Potternerds Isabel Beltran en Ximena Larkin. En dus organiseerden ze afgelopen zondag een lesje Harry Potter-yoga in de brouwerij van één van hun vrienden. De opkomst? Zo’n 34 yogalustige Potterfans.

Uiteraard gaat die les helemaal zoals in je stoutste dromen: met een toverstok in de hand balanceer je naast een bezemsteel en neem je de ene magische pose na de andere aan. Van de Slytherin Cobra tot een Downward Duffy. Na de les krijg je een onzichtbaarheidsmantel om warm te blijven, terwijl het verhaal van de Drie Gebroeders uit ‘Harry Potter en de Relieken des Doods’ wordt voorgelezen.

De les sluit je af met de wijze woorden van Perkamentus: “Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and, above all, those who live without love.”

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gezond/article/detail/2955220/2016/11/02/Het-bestaat-Harry-Potter-yoga.dhtml

Nu is het echt te gek aan het worden. Voor wat yoga gaan mengen met harry potter. Dat totaal niet verbonden is met elkaar.

Afbeeldingsresultaat voor harry potter yoga

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties