Deze wekker maakt vrouwen wakker met een orgasme

Iedereen kent het gevoel wel: de wekker die ’s morgens luid rinkelt terwijl je echt nog niet klaar bent om uit je bed te komen. Vreselijk irritant, maar daar heeft het Britse bedrijf Little Rooster iets op gevonden. Ze ontwikkelden een wekker die je elke ochtend wekt met een orgasme…

De roze wekker zet je ’s avonds niet op je nachtkast, maar je stopt het in je slipje. Vijf minuten voor je moet opstaan, begint het kleine apparaat zachtjes te trillen. Geleidelijk aan trilt het harder en harder, tot je een orgasme krijgt en meteen ook wakker schiet. Er zijn 30 verschillende standen, je kunt de Little Rooster dus instellen naar je eigen persoonlijke smaak. Net als bij gewone wekkers is er ook een snooze stand, als je je hoogtepunt nog even wil uitstellen.
De Little Rooster is ontwikkeld voor vrouwen, maar op de site staat te lezen dat ook mannen de wekker kunnen gebruiken als ze een beetje creatief zijn. Al belooft het Britse bedrijf wel een gelijkaardige wekker op de markt te brengen specifiek voor mannen. Momenteel zijn alle wekkers uitverkocht, maar begin november zou er een nieuwe lading online te koop zijn.

De Little Rooster kost 76 euro exclusief verzendingskosten. Hier kun je een apparaat voorbestellen.
BRON: http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2951673/2016/10/31/Deze-wekker-maakt-vrouwen-wakker-met-een-orgasme.dhtml

Nu wordt het helemaal te gek, als het om een orgasme van een vrouw gaat. Een wekker die je lekker doet wakker worden met een zalig gevoel. Maar is het dan wel leuk om er heel de nacht mee in je slipje te slapen, als je al een slipje aan hebt om te slapen. Men heeft het over een Masturbatiepak https://shivatje.wordpress.com/2014/02/22/mythes-over-masturberende-vrouwen/ en dan nu dit. Heeft een vrouw dit daadwerkelijk allemaal nodig om haar zelf een genot te geven?
Ik zie het al helemaal voor me. De wekker gaat af en in plaats van een leuke song hoor je het gekreun van je partner. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM