Gave of misbruik? Man voorspelt toekomst door borsten te betasten

Gave of misbruik? Man voorspelt toekomst door borsten te betasten.

Op de Chinese sociale netwerksite Miaopai is een filmpje opgedoken van een toekomstvoorspeller met een wel heel aparte techniek. Hij gebruikt geen glazen bol, leest geen handpalmen en bekijkt geen ingewanden van één of ander beest. Neen, deze man betast de borsten van zijn klanten en aan de hand daarvan voorspelt hij hun toekomst.

Toekomstvoorspellingen zijn al eeuwenlang traditie in China, en een aantal methodes om de toekomst te voorspellen zijn ook nu nog erg populair. En hoe vreemd het ook lijkt, borsten gebruiken om voorspellingen te doen over de toekomst of over iemands persoonlijkheid is ook in andere culturen gekend. Zo zouden er ook in Japan en Spanje methodes bestaan om via de vorm van borsten of zelfs via de kleur van tepels voorspellingen te doen.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20161020_02529573/gave-of-misbruik-man-voorspelt-toekomst-door-borsten-te-betasten

Hoe gek ben je dan om een voorspelling te laten doen op je intieme delen. Mensen daar kan je niets op voorspelen geloof me vrij. Dit is zuiver misbruik maken van het lichaam maar ook nog eens een domper voor mensen die wel aan een voorspelling doen.
Dit is net hetzelfde of men moet zich helemaal uitkleden voor een bepaalde sessie.

Afbeeldingsresultaat voor voorspelling op borsten
google

Video thumbnail for Gave of misbruik? Man voorspelt toekomst door borsten te betasten

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties