De Meru Piramide verhoogt het bewustzijn…

De Meru Piramide is een perfect Hoog-Energie instrument voor in huis of op kantoor. Het combineert twee eeuwenoude energetische hulpmiddelen: de piramide en de Shri Yantra. Zij worden reeds duizenden jaren gebruikt om de vibraties en het bewustzijn te verhogen tot de hoogste niveaus.

1

De elegante koperen piramide is handmatig vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de Grote piramide van Gizeh, Egypte; een structuur die onderzoekers tot op de dag van vandaag blijft verbazen door haar mystieke en ondoorgrondelijke krachten. Piramides verzamelen en verhogen dat wat gekend is bij verschillende culturen als Prana, Chi, Orgone of Levensenergie. Binnenin een piramide worden ook Levensversterkende  en Positieve vibraties voortgebracht via resonantie.

2

De Shri Yantra is een eeuwenoud symbool voor Harmonie en Eenwording, dat een grote hoeveelheid heling en licht aantrekt. Gedurende eeuwen hebben aanhangers het gebruikt om het bewustzijn te verhogen. In de Indische versie van Feng Shui, dat gekend is als Vastu, wordt het gebruikt om welbevinden, materiële en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve vibraties en  geblokkeerde energie in een huis of omgeving. Shri Yantra talismans worden ook gedragen voor zuivering, gezondheid en bescherming. Deze in koper geëtste Shri Yantra werd geactiveerd in een Heilig Krachtcentrum met gebruik van Mantras en zend continu de hoogste vibraties en Prana uit.  Piramiden zijn natuurlijke’ ioniseerders’ die de luchtkwaliteit verbeteren. Negatieve ionen helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en besmettelijke stoffen in de lucht en bevorderen een gezondere atmosfeer.  De Meru Pyramide kan ook in binnenruimtes geplaatst worden om te helpen bij het neutraliseren van de negatieve effecten van stralingsbelasting die veroorzaakt worden door computers, televisie, enz. Wie heeft ervaring met deze piramides??? Deze informatie komt van de site www.dragikamen.nl.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/10/13/de-meru-piramide-verhoogt-het-bewustzijn

Iedere piramide die je goed in de omgeving zet doet zijn werk. En zeker als je hem nog eens zelf gemaakt hebt. Men kan het vergelijken met een cirkel van stenen die men zo in het rond legt en er midden gaat inzitten. Hier krijg je zoveel energie en kracht van. Dat gebeurd juist ook met deze piramide.

Afbeeldingsresultaat voor De Meru Piramide

Afbeeldingsresultaat voor De Meru Piramide

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM