Heb jij een ‘dirty mind’? Test het met deze optische illusie…

© rv.

Dankzij deze optische illusie die de ronde doet op het internet, kom je er snel achter of je een ‘dirty mind’ hebt of juist erg onschuldig bent.

De iets wereldser ingestelde mensen onder ons zullen namelijk een andere interpretatie van het beeld hebben dan de meer onschuldige zielen onder ons. De optische illusie, getiteld ‘Message d’Amour des Dauphins’ ofwel ‘liefdesboodschap van dolfijnen’ werd gemaakt door artiest Sandro del Prete en kan dus op twee manieren geïnterpreteerd worden.Ervaring
Volgens wetenschappers kan het brein bijna tegelijkertijd twee verschillende beelden zien wanneer het visuele informatie ontvangt. Welk beeld van de twee je het eerste ‘ziet’ of interpreteert, hangt af van je ervaring: je hersenen gebruiken namelijk een soort ‘code’ om de visuele informatie om te zetten naar iets dat je herkent.

Kinderen zullen dus eerder geneigd zijn om negen dolfijnen te zien en niet het naakte koppel dat de meeste volwassenen in het beeld zullen herkennen.

Wat zag u het eerst?

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2890775/2016/09/29/Heb-jij-een-dirty-mind-Test-het-met-deze-optische-illusie.dhtml

We worden soms misleid en zien gewoon wat we willen zien. Nu in deze tekening zie ik twee personen. Iedereen zal het zicht anders leggen en zal ook de tekening anders bekijken. Het heeft allemaal te maken met onze hersenen hoe deze iets filteren.

Afbeeldingsresultaat voor optische illusie

3 keer kijken bij deze optische illusie schilderijen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties