Tijd om je aura schoon te maken…

Via de aura straal je uit hoe je  je voelt. Dus je kan vaak nog zo vrolijk doen, als je dat niet bent dan reageert je omgeving daar feilloos op.  Ze reageren dus niet op wat ze zien, maar voelen. Daarom is het af en toe verstandig om je aura  ‘schoon te maken’. En ach, met de herfst in aantocht….

2

Eigenlijk is het reinigen van je aura heel gewoon want tenslotte poets je bijvoorbeeld ook dagelijks je tanden. Er zijn diverse manieren om je aura te reinigen.  Gun je zelf af en toe een massage. Of wat dacht je van een keer heel hard schreeuwen of gillen. Zorg er wel voor dat je omgeving er niet te veel last van heeft. Door heel hard je stem te verheffen, lossen de knopen uit je aura vanzelf op. Niets voor jou? Ga lekker dansen om alles weer te laten vloeien.

Natuurlijk zijn er meer manieren om je aura te reinigen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Evenzo belangrijk is dat je goed voor je lijf zorgt. Dat kun je bijvoorbeeld doen door veel (voldoende) water op een dag te drinken. Een bezoek aan een sauna kan ook zijn vruchten afwerpen. Vergeet vooral niet om af en toe je huid een keer te schubben en te ontdoen van de  ‘oude’ laag. Doe het vooral bewust en neem er de tijd voor.

1

Misschien even zo belangrijks is…vind ik af en toe nog best moeilijk,  accepteren zoals je bent. Maak ook eens een lijstje van dingen waar je tegen aanloopt. En dan met name uit het verleden. Misschien wordt het tijd om dingen los te laten. Bekijk eens waar je allemaal mee bezig bent. Zit er iets tussen wat je anders zou willen doen?  Er is bij mij regelmatig wel iets waar ik niet blij van wordt en waar ik mee rondloop. Kijk of het anders kan. Zorg dat er lucht (licht ) bij kan waardoor je blijer in het leven staat

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/09/22/tijd-om-je-aura-schoon-te-maken

Een aura is ons energieveld dat we van binnen naar buiten uitstralen. Hoe je op een moment voelt zal men kunnen zien aan je aura. Maar los van dit is het ook nodig om je aura te zuiveren. Zoals hier vernoemd is, sauna, massage, eens goed roepen helpt daar bij. Maar ook je leren verbinden met de aarde. Je vanuit de aarde energie en kracht geven. Dat kan je overal en is een makkelijke manier om bij jezelf te blijven. Juist omdat mensen het moeilijk hebben zichzelf te accepteren zoals ze zijn kan dit wel eens een goede oefening zijn. Of visualiseren dat je heel lang onder een douche staat en alles vanuit je kroon naar je voeten laat lopen en het zo aan de aarde af te geven. 

Afbeeldingsresultaat voor hoe aura zuiveren

Afbeeldingsresultaat voor hoe aura zuiveren

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties