Elke nacht een prachtige droom dankzij deze haarband

Zou u graag vliegen over de Grand Canyon of klieft u liever door het heldere water nabij een onbewoond eiland? Een Amsterdams team ontwikkelde iBand+, een slim apparaat dat u helpt om te slapen, maar ook lucide dromen opwekt. Tijdens lucide dromen bent u er zich van bewust dat u aan het dromen bent en wordt het mogelijk om spectaculaire dingen te doen. De iBand+ monitort hersengolven en herkent de tekenen van de REM-slaap, waarna audiovisuele signalen worden afgespeeld. Door deze signalen wordt het mogelijk om te beseffen dat u droomt zonder wakker te worden en gaat er een virtuele wereld open, waar alles werkelijkheid lijkt. De iBand+ helpt u ook wakker worden op een natuurlijke manier, waardoor u fris en monter aan een nieuwe dag kunt beginnen. De Nederlandse makers lanceerden enkele dagen geleden een campagne op Kickstarter om het nodige geld te vinden om het apparaat verder te ontwikkelen, maar bereikten na een paar dagen al hun doel. U heeft nog tot 27 oktober om de eerste iBand+ te bestellen en heerlijk te dromen. Slaap zacht!

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20160920_02478068/elke-nacht-een-prachtige-droom-dankzij-deze-haarband

Via de link kan je een filmpje bekijken. 
Nu goed wat gaan ze nog allemaal uitvinden om lucide dromen te krijgen? Ik zal het zeker niet gaan proberen, een droom moet van zichzelf komen en als men een lucide droom heeft is dat alleen toch maar mooi. 
Ik heb voor dit plaatje gekozen om te laten inzien dat je door een lucide droom bewust bent dat je droomt maar dat je er midden inzit. Een lucide droom kan je ook sturen, maar dan moet je al goed overweg kunnen met je dromen.

Afbeeldingsresultaat voor lucide droom

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties