Vrouw beschuldigt ex van mishandeling. Maar dan duiken deze beelden op

Een vechtscheiding tussen de Amerikaanse miljonair Scott Mitchell en zijn voormalige verloofde Mary Hunt heeft een onverwacht wending genomen. Hunt beschuldigde Mitchell ervan dat hij haar mishandelde, maar vergat daarbij dat hun huis was uitgerust met bewakingscamera’s. En die lieten een heel ander beeld zien.

 Scott Mitchell en zijn voormalige verloofde Mary Hunt in betere tijden. © Instagram/Scott Mitchell.

De poppen gingen aan het dansen toen het koppel er een punt besloot achter te zetten en Mitchell zijn ex-vriendin ervan beschuldigde dat ze 1,9 miljoen euro aan juwelen van hem achterover had gedrukt. Hij besloot een rechtszaak te beginnen, waarop Hunt het emotionele verhaal vertelde dat de miljonair haar mishandelde en zelfs een blauw oog had geslagen. “Er waren zo veel momenten dat ik het wilde opgeven”, vertelde ze huilend. “Ik was zo ongelofelijk bang van hem.”

Deuk
Maar haar geloofwaardigheid heeft een flinke deuk gekregen, nu opeens videobeelden van het beveiligingssyteem van hun huis zijn opgedoken, waarop te zien is dat de vrouw helemaal door het lint gaat. Volgens de advocaat van Mitchell zou Hunt zich de verwondingen die ze aan haar ex toeschrijft, dan ook zelf hebben toegebracht. “Er is geen bewijs dat hij haar ooit geslagen heeft”, klinkt het.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2843255/2016/08/29/Vrouw-beschuldigt-ex-van-mishandeling-Maar-dan-duiken-deze-beelden-op.dhtml

Bepaalde ex partners gaan heel ver. En dit kan je zien op het filmpje. Zeker om bepaalde dingen los te krijgen, en de schuld te leggen bij de ander. Maar hier had de dame dus geen rekening mee gehouden. Het komt wel eens voor dat mensen zoiets doen en dan is het aan de tegenpartij om het tegendeel te bewijzen. Maar hoe bewijs je zoiets als je niets in handen hebt?

Filmpje kan je bekijken via de bron.

Afbeeldingsresultaat voor zichzelf verwonden

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM