Zo kies je de juiste onderbroek

Zo kies je de juiste onderbroek
Je onderbroek mag dan wel goed weggestopt zitten onder je kledij, toch is de juiste slip kiezen niet zomaar giswerk. Een nauwaansluitende jurk of witte broek vergen nu eenmaal aangepast ondergoed.

Tip 1: Koop geen te kleine onderbroeken. Knelt je slipje wat, gooi het dan weg of terug in de kast. Te kleine slipjes tekenen immers af en dat wil je niet, zeker niet als je nauwaansluitende kledij draagt. Een slip in de juiste maat doet je figuur dan wel weer alle eer aan.

Tip 2: Koop katoenen ondergoed. Synthetische stofjes ademen niet. De opgebouwde warmte kan hierdoor moeilijk weg, waardoor je achterwerk begint te zweten en je last kan krijgen van huiduitslag of jeuk. Niet echt aangenaam. Misschien dus toch net iets meer uitgeven voor katoenen onderbroekjes … .

Tip 3: Kies voor naadloos of dunne naden. Naadloze slips kan je onder ieder kledingstuk dragen, van een skinny jeans tot een nauwaansluitende jurk die weinig aan de verbeelding overlaat, zonder dat je ook maar iets afgetekend ziet staan. Ben je geen fans van dit soort slipjes, kies dan zeker voor broekjes met dunne, platte naden en laat diegenen met dikke naden links liggen.

Tip 4: Draag huidskleurig ondergoed onder een witte broek. Een witte slip onder een witte broek lijkt misschien een goed idee, maar dat is het zeker niet altijd. Een wit onderstuk dat net iets te veel doorschijnt, zal jouw witte onderbroek net meer in de kijker plaatsen. Wil je een witte broek aan, kies dan huidskleurig of zelfs rood ondergoed.

Tip 5: Draag donkergekleurd ondergoed onder een donkere broek. Als je dacht dat het niet uitmaakt wat je onder een donkere broek draagt, dan heb je het misschien wel mis. Een lichtgekleurde slip kan wel degelijk door een donkere broek doorschijnen als het stofje aan de dunne kant is.

Tip 6: Draag de geschikte slip onder een nauwaansluitende jurk. Een nauwaansluitend kledingstuk dat al je vormen in de kijker plaatst, vergt geschikt ondergoed en dat is zeker niet altijd een string. Strings kunnen namelijk zichtbaar zijn onder nauwaansluitende kledij en dat oogt eerder ordinair. Een boxershortje of brazilian zijns in veel gevallen vaak een betere keuze.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20160828_02442355/zo-kies-je-de-juiste-onderbroek

Soms zie je mensen lopen met een witte broek of rokje aan en dan een zwart onderbroek. Dat is niet mooi alhoewel men er zich niets van moet aantrekken natuurlijk. Want je draagt nog altijd wat jezelf wilt. Maar soms kan een slipje heel mooi zijn ongeacht of het nu weggestopt is of om te laten zien. En dat moet niet het duurste van het duurste zijn. Het is aan jezelf waar je prettig in voelt, maar ook de keuze die je aan een slipje geeft. Met naden of zonder, met zal gezien worden, een string of een boxenshort kan gevoelsmatig goed zitten onder bepaalde kleding. Maar het aller belangrijkste is kleur en de maat maar ook de vorm. 
Maar nogmaals in eerste instantie moet je dragen waar jezelf goed in voelt zitten. Je hebt zoiets toch heel wat uurtjes van de dag aan.

Afbeeldingsresultaat voor soorten damesslips

Afbeeldingsresultaat voor soorten damesslips

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties