Ook vrouwen zijn gefascineerd door borsten

Ook vrouwen zijn gefascineerd door borsten
Wie dacht dat enkel mannen een haast obsessieve fascinatie voor borsten kunnen vertonen, heeft het absoluut bij het verkeerde eind. Volgens wetenschappers kunnen vrouwen zich immers net zo sterk als mannen aangetrokken voelen tot een boezem, en dat heeft helemaal niets te maken met geaardheid.

Een discussie op de website Quora, waar bezoekers met vragen terecht kunnen bij de uitgebreide gebruikersgemeenschap, leidde tot een wetenschappelijk debat over de obsessie van mannen voor borsten. En wat blijkt nu? Onderzoek heeft in het verleden al meermaals uitgewezen dat niet enkel mannen een uitgesproken fascinatie voor borsten hebben, ook vrouwen lijken niet ongevoelig voor een mooie boezem.

Op het discussieforum kwamen een aantal wetenschappelijke feiten aan bod die kunnen verklaren waarom borsten zo tot de verbeelding spreken, bij zowel mannen als vrouwen. Zo diepte één gebruiker een quote op van seksuoloog Alfred Kind die stelt dat vanuit evolutionair standpunt het achterwerk een primaire rol speelt in de dierlijke aantrekkingskracht tussen menselijke partners, terwijl de borsten éénzelfde rol vervullen, maar dan aan de voorkant van het vrouwelijk lichaam.

Volgens een onderzoek dat eerder dit jaar in Daily Science gepubliceerd werd, zouden mannen als vrouwen echter om verschillende biologische redenen geprikkeld worden door borsten. Mannen zouden potentiële partners voornamelijk selecteren op basis van de boezem, terwijl vrouwen zichzelf aan de hand van hun borsten met andere vrouwen zouden afmeten.

Onderzoekers Christopher Ryan en Cacilda Jethá die het boek Sex at Dawn schreven, halen aan dat borsten dan weer aantonen of een partner al dan niet seksueel beschikbaar is, een signaal dat zowel mannen als vrouwen kunnen oppikken, maar misschien wel voor interpretatie vatbaar is. Hoe dan ook, Peter Flom, een doctor in psychologie, besloot tenslotte dat veralgemenen weinig zin heeft. Sommige mannen zijn nu eenmaal geobsedeerd door borsten, sommige vrouwen door de lengte van het mannelijke geslachtsdeel … iedereen is anders en zo hoort het ook.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20160828_02442299/ook-vrouwen-zijn-gefascineerd-door-borsten

Vrouwen kijken zeker naar elkaar en gaan ook soms beoordelen. Maar meestal komt dit gewoon door het zelfbeeld van hen zelf. Ook gaan ze vergelijken en niet alleen naar het lichaam, maar ook naar kleding en dergelijke. Tot zelfs wie er naast de vrouw loopt. Vrouwen zijn op zo een manier nog kritischer als mannen. Mannen bekijken het dan misschien op een andere manier of met een bepaalde fantasie. Toch zullen ook bepaalde vrouwen er een fantasie bij kijken.

Hoe kijken de vrouwelijke lezers naar de borsten of in het algemeen naar een andere vrouw?

Afbeeldingsresultaat voor vrouwelijke borsten

Afbeeldingsresultaat voor vrouwelijke borsten

Afbeeldingsresultaat voor KIJKEN NAAR BORSTEN

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties