Zo geef je jezelf een summer pedicure in 4 simpele stappen

Je kent het wel, het moment dat je je (nieuwe) zomersandalen of slippertjes wilt aantrekken en je beseft dat je voeten en tenen er nog niet helemaal klaar voor zijn. Met deze pedi guide zijn jouw voeten summer ready in een handomdraai!

At home pedi guide

Stap 1

Verwijder oude restjes nagellak met een watje of wattenstaafje. Vooral nagellak in de randjes zorgt voor een minder mooi eindresultaat. En we willen voeten die er fresh uitzien in jouw open schoentjes.

Stap 2

Vijl of knip jouw nagels waar nodig bij, zodat alle ze allemaal dezelfde lengte hebben.

Stap 3

Stap in de douche en maak je voeten schoon met warm water en douchegel. Gebruik eventueel een spons als je die hebt liggen. Smeer je voeten daarna in met een crème die goed en snel intrekt. Je wilt natuurlijk niet uitglibberen op jouw slippertjes.

Stap 4

Geef tenslotte jouw nagels een kleurtje. Felle kleuren leiden de aandacht af van minder mooie plekjes en wie wordt er nu niet blij van gelakte teennageltjes? Als je nagellak maar goed zit!

Ta-daa!! Je bent good to go!

Quick-fix pedi tip:

Geen tijd voor al deze stappen, maar wil je toch snel mooie teennagels? Doe alvast je sandalen of slippers aan en lak daarna pas je nagels. Zo kun je de deur vast uit terwijl ze nog drogen. Wees wel voorzichtig met dat je nergens langs schaaft of ergens tegenaan stoot!

Verzorgende nagellak

De Color Riche L’Huile nagellak is perfect voor een (snelle) at home pedi. Waarom? Er zit olie in de nagellak verwerkt die de nagels verzorgt. Win-win situatie toch? Daarnaast heeft de nagellak een breder kwastje en een sterke kleurintensiteit waardoor één kwaststreek genoeg is. Perfect voor wanneer je haast hebt! Ook droogt de nagellak snel, heeft het een sterke hold en ruikt het heerlijk door de toegevoegd parfum! Wat wil je nog meer?

Preview alert! De Color Riche collectie heeft 12 kleurtjes, maar in augustus komt er een spectaculair nieuw kleurtje uit, namelijk deze gouden hieronder. Ga jij hem halen?

BRON: http://www.trendalert.nl/p/26843/zo_geef_je_jezelf_een_easy_summer_pedicure?utm_source=Ze.nl&utm_medium=referral&utm_campaign=TrendAlert#f5Z2DomtK4wXToiG.97

Verzorgde voeten en teennagels zijn zo mooi. Zeker als je slippers wilt dragen, dan wil je dit als vrouw toch ook verzorgd zien. En niet alleen in de zomer, eigenlijk heel het jaar door zou je voeten even goed moeten verzorgen als gelijk welk ander lichaamsdeel. Maar toch zijn er vrouwen en ja ook mannen die daar heel weinig aandacht aan schenken en nog liever in de zomer met gesloten schoenen rondlopen dan op slippers of dergelijke, als ze hun voeten maar niet moet laten zien.
En dan zijn er nog bij die er zelfs vies van zijn, van hun eigen voeten dat toch behoord aan hun lichaam.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM