.
Hartelijk dank voor jouw persoonlijke felicitatie
.
Beste Bruno,

We zijn verheugd over onze zeer succesvolle actie ter gelegenheid van de 81ste verjaardag van de Dalai Lama. Natuurlijk hebben wij jouw wensen aan hem overgebracht, evenals die van vele duizenden andere Nederlanders.

De Dalai Lama is diep geraakt door deze wereldwijde steun voor zijn visie over onderlinge verbondenheid tussen mensen, zijn inspanningen voor het bevorderen van menselijke waarden en interreligieuze harmonie. Hij bedankt ook iedereen voor het delen van zijn zorgen over het behoud van de Tibetaanse boeddhistische cultuur en het milieu in Tibet. Hij zendt jullie allen zijn gebeden en goede wensen.

Vrijlating Khenpo Kartse


Khenpo Kartse na zijn vrijlating

Mensenrechtenambassadeur
Kees van Baar, ontvangt petities
Ook zijn we zeer verheugd over de vrijlating van Khenpo Kartse afgelopen week.

“Dankzij de steun van vele mensen van over de hele wereld ben ik nu vrij. Hiervoor ben ik u innig dankbaar”. Deze woorden sprak de zeer gerespecteerde monnik Khenpo Kartse bij zijn vrijlating na twee en een half jaar gevangen gezeten te hebben zonder enige vorm van eerlijk proces.

Khenpo Kartse staat bekend om zijn milieu-activisme en steun voor het behoud van de Tibetaanse taal en cultuur. Daarnaast was hij actief betrokken bij de talloze maatschappelijke activiteiten voor de Tibetaanse samenleving.

Onze acties voor Khenpo Kartse in de afgelopen jaren waren zeer succesvol. Helaas gaat de Chinese regering onverminderd door met het vervolgen van Tibetanen en zitten er nog steeds veel politieke gevangenen vast in Tibet. ICT gaat door met actie voeren voor hun vrijlating. Samen met jou werken we verder aan een rechtvaardige toekomst voor Tibet, waar Tibetanen in vrijheid kunnen leven. Teken daarom ook onze petitie voor Tibetaanse gevangen.Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa
Directeur
International Campaign for Tibet Nederland


 

DIT KREEG IK PRIVÉ.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM