Kim Jong-Uns ‘magisch water’ geneest kanker en voorkomt veroudering

Kim Jong-Un, de dictator van Noord-Korea, zegt dat het water uit hoofdstad Pyongyang speciale krachten heeft. De ‘magische vloeistof’ zou kanker kunnen genezen en veroudering kunnen tegen gaan.

Het ‘magische water’ komt uit de berg Koryong die vlak bij de Noord-Koreaanse hoofdstad ligt. Volgens de propagandamachine van Kim Jong-Un heeft het water “energie-gevende kwaliteiten en helpt het de Noord-Koreanen om fit te blijven, zodat ze tot hun negentigste kunnen blijven werken. “Wetenschappers hebben recent bewezen dat dit water uit kleine moleculen bestaat, waardoor het snel geabsorbeerd wordt door het menselijk lichaam. Daardoor werkt het als een antioxidant die veroudering vertraagt en kanker voorkomt”, klinkt het in een rapport.Het water wordt momenteel gebotteld om aan de 27 miljoen Noord-Koreanen verkocht te worden om “kanker en veroudering te voorkomen.” Voorlopig lijkt de bron onuitputtelijk te zijn, volgens het rapport. “Hoeveel er ook gepompt wordt, het wordt nooit minder.”

Tumoren oplossen
De wetenschappers van Kim Jong-Un beweren ook dat ze al meer dan vijftig kankerbehandelingen hebben ontwikkeld op basis van lokale planten. Zo zou er onder andere een zalfje zijn dat tumoren laat “oplossen”. Al deze natuurlijke medicijnen zouden niet verslavend werken en geen bijwerkingen hebben, zelfs niet na lang gebruik.

Het bestaan van het geneeskrachtige water is niet de eerste vreemde claim die uit de geheimzinnige staat komt. Zo zou Kim Jong-Uns vader Kim Jong-Il met zijn gedachten het weer hebben kunnen beïnvloeden, leerde hij al lopen toen hij drie weken oud was en kon hij met acht weken praten.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/15783/Noord-Korea/article/detail/2795412/2016/07/14/Kim-Jong-Uns-magisch-water-geneest-kanker-en-voorkomt-veroudering.dhtml

Een fabel om zijn inwoners nog langer te laten werken of een feit dat het daadwerkelijk helpt om bepaalde tumoren te behandelen. Er bestaan natuurlijke geneeskrachtige planten die ook echt een hulp middel kunnen zijn, maar of het tegen veroudering kan is er nog nooit iets bewezen.
Het kan weer zoiets zijn om zijn volk te laten werken tot ze erbij neervallen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM