De ideale vrijpartij

shutterstock_194981174 (1)De ideale vrijpartij bestaat niet en de meningen hierover lopen uiteraard uiteen. Vooral mannen en vrouwen lijken andere ideeën te hebben over wat nou de perfecte beurt is. Bovendien verschillen beide sekses natuurlijk ook nog eens van elkaar. Waar vrouwen opgewonden wordendoor een gevoel, worden mannen vooral visueel geprikkeld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het voorspel. Mannen hebben gemiddeld aan 30 seconden genoeg, terwijl vrouwen toch minstens 30 minuten voorspel willen. En wat dacht je van het krijgen van een orgasme? Waar mannen gemiddeld na 2,5 minuut een orgasme krijgen, doen vrouwen en maar liefst 13 minuten over. Een behoorlijke kloof dus!

In een relatie moet je elkaar soms tegemoet komen en water bij de wijn doen. Als jullie je beiden aan onderstaande scene houden, kan het niet meer misgaan in  de slaapkamer en kunnen jullie beide tevreden in slaap vallen. En Jawel! Er wordt ook geknuffeld dames! Er is inmiddels heel wat onderzoek gedaan naar de ideale vrijpartij. EasyToys.nl zetten ze allemaal voor je op een rijtje en schetste de ideale vrijpartij. Kan je niet wachten om het te proberen? Je leest hieronder hoe die ideale seksbeurt eruit ziet!

Zo ziet de ideale vrijpartij eruit!

Het is zaterdagavond. De klok in de woonkamer laat zien dat het ergens tussen 22.00 en 23.00 uur is. Jij zit met je lief lekker op de bank of jullie komen net terug van een feestje of de bioscoop. Jullie hebben een heerlijke avond gehad samen en zijn allebei in opperbeste stemming. Misschien was het al een tijdje geleden dat jullie het voor het laatst deden. Jullie hebben allebei een drukke baan, veel vrienden en soms wil je ook nog even lekker sporten. Het is duidelijk dat jullie verlangen naar elkaar. Jullie drinken nog een wijntje of een biertje en kletsen lekker samen na.

Jij en je lover beginnen te zoenen en jullie kusjes gaan over in heftige tongzoenen. Voor jullie het door hebben is de slaapkamer bereikt. Het bed is en blijft ten slotte de favoriete plek van menig stel om een partijtje lekker te seksen. Terwijl hij haar langzaam uitkleedt, ontdekt hij haar spannende setje. Ze heeft gekozen voor een zwarte BH gecombineerd met een sexy zwarte string. Zwart is de favoriete kleur van menig man en vrouw! Hij ontdoet zich van zijn basic boxershort, zij zorgt er voor dat fel licht wordt gedempt er ergens een lampje op de achtergrond schemert. En zo gaan jullie verder met het voorspel..

Het ideale voorspel

Het ideale voorspel duurt tussen de vijftien en twintig minuten. Na dat partijtje zoenen wordt het dus tijd om over te gaan op meer lichamelijke actie. In de ideale situatie zijn jullie op die zaterdagavond op niets anders gericht dan elkaars lichaam. Ongeacht hoe lang je al samen bent, verken elkaars lijf alsof jullie net samen zijn. Lik, kus, bijt, streel alles wat je tegenkomt. Ontdek je partner opnieuw! Zoals gezegd: de vrouw heeft minimaal 13 minuten nodig om klaar te kunnen komen. In de ideale situatie wordt ze dan ook tijdens het voorspel verwend door de man tot ze haar hoogtepunt bereikt. Vrouwen hebben het liefst 30 minuten voorspel en hebben 13 minuten nodig om te komen dus. Als je haar na vijf minuten zoenen uitkleedt, haar lichaam 10 minuten verkent en in de twee minuten daaropvolgend langzaam naar haar vajayay toewerkt, heb je precies 13 minuten om je orale vaardigheden of handwerk uit te oefenen..

Mannen hoeven niet bang te zijn dat zij niet aan hun trekken komen. Zij doen het liefst standje 69 dus in de tijd dat jij met haar bezig bent, zorgt zij dat je ready bent door je te verwennen met een blowjob. Heeft je vriendin, scharrel of sekspartner haar hoogtepunt bereikt en zijn de 30 minuten verstreken? Dan is het hoog tijd voor penetratie! Heb je een wekker of stopwatch op je nachtkastje liggen? Perfect! Zet de timer maar op 7,3 minuten want binnen die tijd moet je toch echt wel klaar zijn. Dit is namelijk de maximale tijd die wordt verbonden aan het penetratie-gedeelte van een vrijpartij. Ben je eerder klaar? Geen probleem! Zo lang je maar niet binnen 2 minuten finisht. Hier zouden vrouwen de grens trekken als het aankomt op vroegtijdige ejaculatie. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mannen 2,5 minuut doen over klaarkomen tijdens penetratie dus dat wordt heel hard aan containers denken mannen, aangezien je er gemiddeld toch 5 tot 7 minuten over moet doen. Hoe moet je dan verder tijdens die vrijpartij, vraag je je af?

Nou, zo gaat het verder..

shutterstock_345419417 (1)In het ideale geval wisselen man en vrouw evenveel af als het aankomt op wie de leiding neemt en welk standje ze doen. Toch zien mannen het allerliefst de vrouw bovenop. Wil je afwisselen? Dan kun je 2 minuten beginnen met missionaris, de vrouw daarna twee minuten bovenop laten zitten en haar vervolgens enkele minuten doggystyle nemen. Dan heb je niet alleen al jullie favoriete standjes gehad, maar ook de minuten vol gemaakt. Is jullie relatie en seksleven perfect? Dan komt je vrouwelijke partner ook nog een keer als je haar penetreert. Maar dan mag je wel spreken van een hoge uitzondering want maar30% van de vrouwen kan klaarkomen door middel van penetratie. Lukt het je wel? Gefeliciteerd! Dan heb jij als man een relatie waarbij je vriendin tijdens jullie verkering 1,25 x zo vaak komt.

Wel of niet knuffelen?

Moe maar voldaan liggen jullie in bed nadat jullie de net de perfecte vrijpartij hebben gehad! Dan laait de eeuwenoude discussie op: wel of niet knuffelen? En ga je nog een goed gesprek voeren of probeer je dat af te wimpelen als man? Het is biologisch bepaald dat vrouwen na de seks meer energie hebben en daarom graag praten. Doordat vrouwen praten en hun emoties tonen, voelen ze zich nog meer verbonden met hun partner. Een knuffel versterkt dat gevoel natuurlijk alleen maar en we willen niets liever dan ons continu verbonden voelen. Mannen daarentegen hebben na het krijgen van een orgasme het gevoel dat ze de controle hebben verloren. Die proberen ze terug te krijgen door alledaagse dingen te doen, zoals het sturen van een appje, een bezoekje brengen aan het toilet of het aanzetten van de computer. Heb je je wel eens afgevraagd waarom hij nog wel een serie wil kijken in het beste geval, maarzijn ideeën over het leven liever niet bespreekt? Daarom dus!

Zo los je het op..

Ook deze kloof valt te dichten. Het ideale geval? Nog even in elkaars armen liggen. Zij mag zeggen hoe ze zich voelt na de seks en hij geeft haar een kusje. Het liefst op haar voorhoofd, dan voelt ze zich speciaal. Maar een andere optie is natuurlijk een passievolle zoen op haar mond. Jullie kroelen nog even tegen elkaar aan voor het slapen gaan, liggen lekker lepeltje-lepeltje en vallen dan moe maar helemaal tevreden in slaap.

Gelukkig leven we niet in een perfecte wereld en is ieder mens en iedere vrijpartij ook anders. Het is helemaal niet erg als jullie niet aan het gemiddelde voldoen. Het kan best zijn dat voorspel soms wat korter duurt en er zijn ook mannen die graag praten en knuffelen na de seks. En het maakt ook helemaal niet uit hoe vaak je klaarkomt. Sterker nog, er zijn zelfs vrouwen die het soms niet eens erg vinden dat ze geen orgasme bereiken. Soms is intiem zijn al genoeg. En ook lachen in bed zorgt voor verbondenheid met je partner. Vergeet dus hoe het moet, en focus je met al je energie op je partner. Dan is iedere vrijpartij perfect!

BRON: http://vrouw.blog.nl/seks/2016/07/11/de-ideale-vrijpartij

Een goede vrijpartij maakt iedereen voor zichzelf uit. Het kan zijn dat de ene dat graag heeft en de ander weer iets anders. Je kan nooit zeggen wat is een ideale vrijpartij. Dat maak je echt zelf uit met je geliefde en dan pas kan er iets mooi ontstaan. 
Eigenlijk kan je nooit van tevoren zeggen hoe een vrijpartij gaat gaan. Het is zuiver gevoel.

Afbeeldingsresultaat voor vrijen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM