.
Feliciteer de Dalai Lama met zijn verjaardag
.
Beste Bruno,

Op 6 juli wordt de Dalai Lama 81 jaar. Een zeer bijzondere gebeurtenis en een mooi moment om zijn rol als ambassadeur van de vrede en boodschapper van compassie te eren.

Iedereen die de Dalai Lama ontmoet heeft, omschrijft dit als een bijzondere ervaring. Ontwapenend, inspirerend, openbarend… Woorden schieten tekort.

Maar wat vooral bij blijft is zijn oprechte dankbaarheid voor jouw steun, voor het medeleven dat je toont en voor jouw inspanningen om het volk van Tibet te helpen.

Zijn verjaardag is daarom hét moment om de Dalai Lama te bedanken. Stuur hem vandaag nog jouw persoonlijke felicitatie via onze speciale actiepagina.

Vanaf het begin van zijn ballingschap in India heeft de Dalai Lama zich ingezet voor wereldvrede tussen alle volkeren en voor een harmonieuze toekomst voor Chinezen en Tibetanen samen. Daarbij voelt hij zich gesteund door mensen zoals jij. Talloze malen heeft hij zijn dankbaarheid uitgesproken voor de steun van International Campaign for Tibet, haar donateurs en alle andere Nederlanders die helpen zijn droom voor een rechtvaardige wereld te verwezenlijken.

Ook ik ben de Dalai Lama erg dankbaar voor zijn inzet voor het Tibetaanse volk, zijn inzet voor wereldvrede en boodschap van compassie. Natuurlijk heb ik daarom als een van de eersten mijn persoonlijke gelukswens ingevuld. Ik hoop dat je dat ook doet!

Ik weet zeker dat de Dalai Lama jouw gelukwens en steun zal waarderen. Stuur de Dalai Lama dus vandaag nog je persoonlijke felicitatie toe.

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Tsering Jampa
Directeur
International Campaign for Tibet Nederland


BRON: prive mail.

Nu het mooie is dat de Dalai Lama blijft lachen en toch er goed blijft uitzien.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM