SNURKEN

Dingen die vrouwen met een snurkende lover herkennen

Draaien, zuchten, steunen en nog een keer van kant wisselen: het helpt allemaal niets. Vanavond had je de hoop dat hij in één keer in slaap zou kukelen, maar het is je niet gegund. Dat wordt toch maar op de bank slapen. Zucht. 
Een normaal stelletje kibbelt over elkaars koude voeten of wie de container nog even buiten moet zetten, jullie ruzies gaan voornamelijk over jouw slaapgebrek. En dat komt niet door een nachtelijke sessie stomende seks… In plaats van hem liefdevol te zoenen sla je hem net zolang totdat hij eindelijk eens ophoudt met dat ellendige gezaag. Als je een snurkende boyfriend hebt zul je de volgende dingen zeker herkennen!

sleeping jane the virgin gina rodriguez

1. Je bent elke ochtend al ver voor de wekker wakker omdat vriendlief harder zaagt dan elke wekker. Je zou eigenlijk zijn geluid moeten vangen om dat lawaai vervolgens te kunnen verkopen. Gat in de markt!

2. De meeste koppels ruziën over de verdeling van het dekbed, maar jullie relatie bestaat voornamelijk uit discussies over zijn irritante gezaag. Middenin de nacht sla je hem met alle kussens omdat je he-le-maal gek wordt van dat gesnurk. Echte romantiek.
3. Je hebt de enorme kringen onder je ogen een eigen naam gegeven. Een lichaamsdeel dat zoveel aandacht opeist moet je immers die twijfelachtige eer geven toch?
The Hills tired lauren conrad hangover exhausted

4. Concealer is jouw allergrootste vriend op dagen dat je vent weer een paar biertjes te veel heeft gedronken. Je kan echt niet zonder en raakt spontaan in paniek als de bodem in zicht komt.
5. Op je nachtkastje staan zoveel verschillende soorten oordoppen dat je eigenlijk wel je eigen hoorwinkel kan beginnen. Kleine dopjes, dikke doppen voor als hij gedronken heeft en exemplaren die normaal gesproken alleen de diehard festivalgangers gebruiken.
6. Je hebt standaard een extra dekbed klaarliggen in de woonkamer voor het geval je kerel weer eens besluit om een compleet bos om te kappen. Scheelt weer gestress in het donker als je slaapdronken richting de bank wandelt.

Yevbel frustrated frustration anxious sad
7. Als je boyfriend spontaan besluit om met zijn vrienden een avondje de stad in te gaan schiet jij al in de stress. Drank betekent een nog grotere snurkmarathon dan normaal al het geval is. ‘Schatje, zou je toch niet gewoon gezellig met mij thuis op de bank blijven hangen?’
8. Als jullie nog niet samenwonen komt het regelmatig voor dat je zijn aanbod om een avondje samen door te brengen beleefd afslaat. Je nachtrust is je te lief en de kans dat hij ook blijft slapen te groot.
9. Bij de kleinste nies van mister loverlover raak je compleet in paniek. Hij zal toch niet verkouden worden?! Dan is het einde nabij en kan je maar beter een week bij je moeder bivakkeren.
BRON: http://www.ze.nl/p/162627/dingen_die_vrouwen_met_een_snurkende_lover_herkennen
Nu spreken ze over de man die snurkt en de vrouw die er last van heeft. Die ’s morgens het dan nog wat kan verdoezelen met make-up mocht het te erg zijn. Kringen rond de ogen en dergelijke. Maar een man die in de nacht wakker ligt die kan alleen maar proberen om met wat water door zijn gezicht er goed uit te zien. Men spreekt vaak van het gesnurk van mannen maar men vergeet toch dat vrouwen ook hele bossen kunnen neerleggen in de nacht. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

3 Comments:

 • Apollo

  Inderdaad , het is decadent discriminerend om telkens weer i/d media die karikaturale beeden op te halen van de ‘man’ : stop ermee en laat de wereld de werkelijkheid zien/weten ! Er zijn minstens evenveel vrouwen die snurken (vnl dikke vrouwen) , een stinkende adem hebben of op een andere manier stinken, etc tot snotpieten opeten…. is het soms zo, dat mannen veel toleranter zijn en hieromtrent minder heisa verkopen ??

 • Daarom dat ik het ook beschreef in mijn schrijven onderaan de tekst. Vrouwen kunnen ook hele bossen omdoen.

  Aum Shanthi

 • Snurken als relatieduivel – wat kun je ertegen doen?

  Snurken kan een behoorlijke impact hebben op je relatie. Dus neem maatregelen, voor het te laat is.

  Ongeveer één op de vier mannen snurkt. Je bent dus zeker niet de enige als je ronkend de nacht doorbrengt. Het geluid van een flinke snurkpartij kan oplopen tot zeventig decibel, wat gelijk staat aan het geluid van een stofzuiger. Om iemands nachtrust te verstoren is dertig decibel al genoeg. Het is dus niet vreemd als snurken een partner tot wanhoop drijft.
  Open kaart

  Uit onderzoek van de fabrikant van snurkspray Silence blijkt dat de schaamte voor snurken zo groot is, dat veel mensen (12% van de ondervraagden) hun partner niet van tevoren vertellen dat ze een snurkprobleem hebben. Doodzonde, want als door open kaart te spelen met je partner, kan die je bijstaan bij het oplossen van je snurkprobleem.
  Oorzaak van snurken

  Snurken ontstaat doordat de spieren in en rond de keelopening tijdens het slapen verslappen. Hierdoor wordt de keelopening kleiner, zodat de lucht er met kracht doorheen moet worden geperst. Het weke weefsel zoals huig, verhemelte en de wanden van de keelholte gaan daardoor trillen. Dat veroorzaakt het welbekende zaaggeluid.
  Wanneer wordt snurken verergerd?

  Snurken wordt verergerd door slapen op je rug: hierdoor zakken het zachte gehemelte, de huig en de tong naar achteren. Ook alcohol en bepaalde medicijnen (kalmerende middelen) verminderen de spanning in deze spieren, waardoor ze verslappen. Ook bij overgewicht en voortdurende irritatie van de keel door roken kan de wand van de keelholte verdikken, waardoor de doorgang vernauwt. Verder kan neusverstopping door zwelling van het neusslijmvlies (bij verkoudheid of allergie) snurken verergeren.
  Wat te doen tegen snurken?

  Voordat je partner de wanhoop nabij is en van plan is om apart te gaan slapen, kun je een paar dingen proberen. Begin met de aanpak van eventueel overgewicht. Vermijd verder alcoholgebruik vanaf twee uur voor het slapengaan en eet ook geen zware maaltijd vlak voordat je naar bed gaat. Minder of stop met roken en zoek naar ideeën om te voorkomen dat je op je rug slaapt (bijvoorbeeld: het naaien van een tennisbal in je pyjama). Heb je een allergie? Dan doet het vermijden van de stof waar je allergisch voor bent vaak al wonderen.

  Heb je geen of te weinig resultaat bij het veranderen van je leefstijl, dan is een anti-snurkbehandeling misschien een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan anti-snurkbeugels of elektrische middelen die je wakker maken zodra je begint te snurken.
  Operatie in een uiterst geval

  Snurken is geen ernstige aandoening. Sommige wetenschappers denken zelfs dat het vroeger voor de (slapende) mens van belang was om te overleven. Door het geproduceerde geluid zouden wilde dieren verjaagd worden. Maar aan het verjagen van je bedpartner heb je niet veel. Mocht je alles geprobeerd hebben, maar snurk je nog steeds? Dan is het raadzaam om naar je huisarts te gaan. Die kan je eventueel doorverwijzen naar een KNO-arts. Deze kan besluiten te opereren, zodat je voorgoed van je probleem af bent.
  Apneu

  Bij sommige snurkers is de keelholte zo nauw dat het zachte gehemelte met de huig en de keelwand af en toe helemaal tegen elkaar aan gezogen worden. Hierdoor wordt de luchtweg afgesloten en is er sprake van een ademstilstand. Deze kan soms wel dertig seconden of langer duren. Je spreekt van apneu als deze pauze minimaal tien seconden duurt. Apneu kan gevaarlijk, zelfs levensbedreigend, zijn. Een veel voorkomende klacht bij apneu is dat er overdag concentratie- of geheugenproblemen ontstaan. Dit, vanwege de diepe slaap die telkens verstoord raakt.

  BRON: https://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/seksualiteit-en-relatie/snurken-als-relatieduivel-wat-kun-je-ertegen-doen/

  Oordopjes kunnen ook helpen of in een andere kamer gaan liggen. In het slechtste geval hahaha steek een prop in de mond; NIET DOEN HE

  Aum Shanthi


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

deniseblogt

Blogs over van alles en nog wat

Leven met Endo

Laten we samen endometriose overwinnen

Pensieri Parole e Poesie

Sono una donna libera. Nel mio blog farete un viaggio lungo e profondo nei pensieri della mente del cuore e dell anima.

zinderen

op weg naar authentiek leven

Nadia wandelt

Wandelblog

Tiernnadrui

Dans in de regen

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Levenslange blog

levenslessen

Tistje

ervaringsblog autisme sinds 2008

Yab Yum

Yab Yum

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Met Nonkel Juul, Bieke en tal van anderen

MyView_Point

Right <> correct of the center

Bio-Blogger

Bio-Blogger is an excellent source for collaborations and to explore your businesses & talents.

Regenboogbui

~ Leren, creëren, inspireren ~

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

newtoneapblog

A Discarded Plant

Inhale Peace; Exhale Love. Joy will Follow! - RUELHA

As long as there's breath, there will always be HOPE because nothing is pre-written and nothing cannot be re-written!

Looking for cbd supplements?🌿

HEMP up your life! The power of nature🌿

YOUNGREBEL

Blog about life, positivity, selfcare, food and beauty.

Chateau Cherie

Exposing Bullies and Liberating Targets to Make The World a Safer Place for All

bewustZijnenzo

Magazine: Inspiratie voor een gezond gelukkig en bewust leven

Beaunino loopt de Camino

‘Gewoon doorlopen!’

Blog with Shreya

A walk through the blues of life!

Soni's thoughts

No Fear, Express dear

Ka Sry mala & INZICHT makerij

Inzicht in je eigen licht.

panono panono

STAP VOOR STAP OP ONTDEKKING

Unlocking The Hidden Me

Tranquil notions, melange of sterile musings & a pinch of salt

My experience

#Rehana's 🔥🔥🔥🦋🦋motivational thoughts

%d bloggers liken dit: