Antwerpen gaat zen tijdens tweede Internationale Yoga Dag

Antwerpen gaat zen tijdens tweede Internationale Yoga Dag
De Yoga Dag ijvert voor een gezonde geest in een gezond – en lenig – lichaam.Foto: uitinvlaanderen.be

Zondag 19 juni vindt wereldwijd de 2de Internationale Yoga Dag plaats. Ook Antwerpen gaat zen, onder meer op het grasveld boven de Craeybeckxtunnel op de Middelheimlaan in Wilrijk.

In Antwerpen staat de Yoga Dag onder toezicht van The Antwerp Indian Association en AWDC. Het was een echte overwinning voor India vorig jaar toen de Algemene Vergadering van de VN 21 juni uitriep tot ‘Internationale Yoga Dag’. De inspiratie voor dit wereldwijde evenement was de speech van Narendra Modi, Eerste Minister van India, die in september de internationale gemeenschap opriep om samen yoga te vieren.

De Yoga Dag brengt niet alleen een nooit gezien aantal liefhebbers bij elkaar, maar verenigt mensen ook in solidariteit. In Antwerpen alleen al worden maar liefst 1.500 deelnemers verwacht. Die worden vanaf 9.45u verwacht op het grasveld boven de Craeybeckxtunnel in Wilrijk.

BRON: http://www.gva.be/cnt/blpbr_02341072/antwerpen-gaat-zen-tijdens-tweede-internationale-yoga-dag

Dit jaar kan ik spijtig genoeg er niet bijzijn. Het is gewoon prachtig om dit eens mee te maken. Gelijk waar je het gaat doen. Want het gaat over heel de wereld.

Dit was dus verleden jaar. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties