Met deze makkelijke yoga-oefeningen wordt iedere beginner een pro

Wie net begint met yoga kan niet verwachten om op één, twee, drie een kopstand uit de losse pols te schudden. Maar met de juiste basisoefeningen en poses kan je wel snel vooruitgang boeken.

Niets zo belangrijk als de basishoudingen in yoga. Ze zijn niet alleen goed om je spieren te ontspannen en te stretchen, ze zijn ook essentieel als je dieper in een pose wil gaan. In deze video legt instructeur Rudy Mettia uit hoe je de belangrijkste basishoudingen uitvoert. Namasté!

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/300/Yoga/article/detail/2731208/2016/06/12/Met-deze-makkelijke-yoga-oefeningen-wordt-iedere-beginner-een-pro.dhtml

Iedereen kan het jong en oud. Je moet er alleen even tijd voor maken. Het moet geen uren duren een half uurtje per dag is al voldoende. En in eerste instantie is het belangrijk om eerst je ademhaling onder controle te krijgen en dan aan de oefeningen te beginnen. Ook van belang is dat je lichaam kan aanvoelen met gesloten ogen en de plaatsen die energie vragen daar ook energie naar sturen vanuit jezelf maar ook met je ademhaling. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertenties