Zo reageren vrouwen wanneer ze hun ideale lichaam krijgen

Wat als je bruine ogen hebt, maar eigenlijk liever blauwe wil? Of had je liever een vollere boezem of bredere heupen? De Amerikaanse entertainmentsite Buzzfeed nodigde enkele van hun medewerksters uit voor de camera om hun ideale lichaam uit te proberen in de rubriek Ladylike.

De drie dames Safiya, Candace en Freddie hadden als tiener elk een complex over hun lichaam. Safiya droomde van een volle boezem, Candace wilde blauwe ogen net als topmodel Adriana Lima en Freddie vond het belangrijk om een vol achterwerk te hebben.

Nu mochten ze bij wijze van test hun ideale lichaam uitproberen: Safiya kreeg een beha met extra vulling, Candace mocht blauwe contactlenzen proberen en Freddie kreeg pads voor in haar jeansbroeg waardoor haar poep voller oogde.

De drie vonden het naar eigen zeggen leuk om zichzelf een op een andere manier te zien, maar die was daarom niet beter. “De onzekerheden die je hebt als tiener, vervagen met de jaren. Ik was me heel bewust van mijn borsten en het feit dat ze plots groter waren. Ik hield mijn armen erover en voelde me onzeker. Ik hield er niet van”, zegt Safiya.

Ook Candace was aan het einde va het experiment niet echt tevreden over haar blauwe ogen. “Ik denk dat mensen me liever zonder de blauwe ogen. Het is normaal om te willen wat je niet hebt en als je het dan wel hebt, voel je je niet comfortabel in je eigen vel”, klinkt het. “Het was allemaal heel leuk, maar het voelde alsof ik een stap terugnam. Ik werd het beu omdat ik me best goed voel in mijn eigen lichaam”, zegt Freddie.

BRON: http://www.gva.be/cnt/dmf20160517_02292353/zo-reageren-vrouwen-wanneer-ze-hun-ideale-lichaam-krijgen

Dit was nu een test hoe vrouwen zich zien in het lichaam dat ze graag zouden willen. Kleur ogen veranderen, grotere borsten of noem maar op. Dit was na de test toch niet zo een goed idee en wilde toch hun oude vertrouwde terug. Nu er zijn mensen die operaties ondergaan en dat kan men niet terug draaien en kunnen ook fouten gebeuren. Je goed voelen in je eigen lichaam en een goed zelfbeeld dat is het belangrijkste. Maar mensen laten zich leiden, en juist daardoor willen veranderingen aanbrengen aan hun lichaam. Maar men mag dan ook niet vergeten het lichaam blijf niet jong en heeft altijd zijn charmes.
Als men iets aan het lichaam veranderd om er mooi uit te zien dan is het eerst beter om eens langs een psycholoog te gaan en te leren je lichaam te aanvaarden zoals het is.

Natuurlijk kan het door omstandigheden wel een mogelijkheid zijn om een esthetische operatie te ondergaan.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM