Yoga vanop je bureaustoel: nieuwe online cursus leert hoe het moet

© Yoga Time.

We zitten allemaal veel te veel, en van die dagelijkse uurtjes op een bureaustoel wordt ons lijf ook niet bepaald blij. Met dat in het achterhoofd lanceert yogalerares Jozefien vandaag het online yogaplatform ‘Yoga at your desk’, waarop ze stoelyogafilmpjes van een paar minuten deelt. Geen excuses meer om niet af en toe de benen (en armen) te strekken tussen het werken door.

Jozefien Scheepers is een zelfstandige yogalerares uit het Antwerpse, die onder de overkoepelende noemer Yoga Time onder meer groepslessen geeft. Maar ook wie niet wekelijks in de yogales geraakt, wil ze stimuleren om af en toe aan yoga te doen. Vandaag wordt Yoga at your office gelanceerd, een platform dat enerzijds lessen aanbiedt op locatie aan bedrijven, maar ook met ‘Yoga at your desk’ online filmpjes aanbiedt met oefeningen stoelyoga van 3 à 5 minuten. Zo kan dat eeuwig stilzittende lijf van jou tijdens het werk toch af en toe eens wat strekken en stretchen, en raak je meteen van wat overtollige stress kwijt. Je kan tussen verschillende filmpjes kiezen, naargelang welke spiergroep je wil trainen en welk niveau je hebt.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/300/Yoga/article/detail/2707298/2016/05/18/Yoga-vanop-je-bureaustoel-nieuwe-online-cursus-leert-hoe-het-moet.dhtml

Overal kan je het doen en het hoeft geen uren te duren. Het voordeel is je hebt er baad bij zeker als je langdurig moet zitten. Op youtube vind je heel wat praktische oefeningen om ermee aan de slag te gaan.
Zelf zal ik ook altijd mijn oefeningen doen aan mijn bureau en eigenlijk valt dat bijna niet op.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM