Aan de Chinese president dhr. Xi Jinping, de gouverneur van de provincie Guangxi dhr. Chen Wu, en leden van de Chinese overheid:

“Als burgers van over de hele wereld zijn wij ernstig verontrust over het misbruik en de consumptie van honden bij het festival in Yulin. Wij verzoeken u met klem om dit onmiddellijk te verbieden. Miljoenen Chinese burgers steunen wetgeving tegen de hondenvleesindustrie, en wij sluiten ons aan bij hun oproep om een einde te maken aan deze wrede handel.”

Meer informatie

Voor het hondenvleesfestival in Yulin worden sommige honden van hun eigenaars gestolen. Ze bloeden langzaam leeg of worden doodgeslagen. Daarna worden ze aan haken gehangen, opengesneden vanaf hun anus en gevild, en verkocht om opgegeten te worden.

Het lijden moet ondraaglijk zijn — volgens nieuw onderzoek lijken de hersenen van honden qua emoties veel op die van ons, iets wat hondenliefhebbers en baasjes goed begrijpen. Wanneer we honden op waarde schatten — levende wezens met gedachten en gevoelens — valt de marteling die ze tijdens dit ‘festival’ doorstaan niet meer goed te praten.

Duizenden Chinese burgers hebben zich al uitgesproken tegen het festival, maar de autoriteiten zullen niet optreden totdat ze inzien hoe slecht het is voor het wereldwijde imago van China, wat ze flink geprobeerd hebben te verbeteren. Hier kunnen wij het verschil maken. Laten wij de Chinese overheid duidelijk maken dat de wereld deze puppyslachting verschrikkelijk vindt en wil dat zij hier direct een einde aan maken!

Wanneer genoeg mensen meedoen, zal Avaaz advertenties plaatsen, met invloedrijke beroemdheden werken, en de eerste onafhankelijke nationale enquête in China over het eten van honden uitvoeren. We werken om deze kwestie overal op voorpagina’s te krijgen totdat de Chinese autoriteiten actie ondernemen. Voeg jouw naam toe en vertel het iedereen.

BRON: https://secure.avaaz.org/nl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bvDPuab&signup=1&cl=10007291492&v=76586

Ik ben al lang lid van de organisatie. En wie mee wilt doen om deze petitie te teken, tegen het slachten en zware leed van honden in China. Kan je doen via de link.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM