‘Bedank jij je voeten wel eens?

Schermafbeelding 2016-05-12 om 11.45.53

 

 

Goed voor je lijf zorgen en jezelf trakteren op verkwikkende ontspanningsmomentjes, het is helemaal van deze tijd! Maar de twee hardste werkers verliezen we te vaak uit het oog: onze voeten. Daarom start ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure, op 23 mei een unieke campagne met als thema ‘Bedank je voeten’. Wees je ervan bewust wat je voeten allemaal voor je doen! Verwen ze met een voet-verwenmomentje bij de pedicure.

Voeten werken hard. Ze brengen jong en oud overal naartoe, maar krijgen bijna nooit de verzorging die zij verdienen. We nemen ze voor lief, terwijl zij ervoor zorgen dat je die marathon uit kunt lopen. Of de hele avond kunt dansen en shoppen op die nieuwe, te gekke, maar soms ook pijnlijke schoenen. Gemiddeld lopen we zelfs ruim vier keer de wereld rond in ons leven. De hoogste tijd voor wat welverdiende ontspanning dus!
Klaar voor nieuwe avonturen
Je voeten voelen als herboren na de voet-verwenmomenten van de pedicure. Geen betere manier om je voeten te bedanken én jezelf weer op te laden. Zeker een goed idee nu de zomer voor de deur staat en onze voeten weer gezien mogen worden.

Speciale site: www.bedankjevoeten.nl
Laat weten waarom jij je voeten wilt bedanken op http://www.bedankjevoeten.nl. Deze speciale themasite van ProVoet vertelt je alles over de campagne.’ Hier vind je informatie over vijf geselecteerde voet-verwenmomenten: een lekkere voetmassage, ontspannende scrub, rustgevende pakking/masker, een ontspannend voetenbad en uiteraard ook cosmetische verwenmomenten, want: het oog wil ook wat! Hier zie je eveneens bij welke pedicure je hiervoor terecht kunt. Neem contact op met de ProVoetpedicure in jouw buurt en kom erachter welke voet-verwenmomenten er mogelijk zijn.

Doe mee en win!
Aan de campagne ‘Bedank je voeten’ is een wedstrijd verbonden met leuke (en lekkere) prijzen. Meedoen kan eenvoudig via www.bedankjevoeten.nl. Wie een origineel, ontroerend of grappig bedankbriefje schrijft aan zijn of haar voeten, maakt kans op een heerlijk voet- verwenmomentje of andere heerlijke verwenprijzen.

BRON: http://50plus.blog.nl/algemeen/2016/05/14/bedank-jij-je-voeten-wel-eens

Allemaal verwennen we ons lichaam maar wie durft te zeggen dat ze ook hun voeten eens een lekker verwenbeurt geven. Want deze dragen dagelijks heel je lichaam ze leggen heel wat kilometers af ze worden gekneld in schoenen. Maar ’s avonds ze eens lekker verwennen dat zijn er weinigen die dat doen. Of als je zegt nu geef ik ze eens de volledige aandacht en men laat ze verzorgen. Een voetmassage ooo zo lekker en daar hoef je echt geen kennis van te hebben. Neem wat olie ga rustig zitten leg je voet op je andere been en begin de olie gewoon in te wrijven. Doet voor je voeten zo een deugt zeker als ze na een dag zwaar werk hebben moeten verrichten.
Zelfs met een gewone tennisbal onder je voeten en met je voeten cirkeltjes draaien en naar voor en achter gaan is al heel goed voor de doorstroming. En je bent bezig met je voeten te verwennen.

  

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM