Pendelen; een oude manier om antwoorden te krijgen…

Pendelen is een oude manier om antwoorden te krijgen op je vragen. Hoe het werkt is niet duidelijk, maar de antwoorden die de pendel je geeft, komen waarschijnlijk uit je onderbewuste.

1

Ieder heeft zijn of haar eigen mening over het gebruik van een pendel. Zelf werk ik, weliswaar niet vaak, graag met een pendel. Ik heb er dan ook verschillenden. Vandaag heb ik op een beurs een pendel gekocht voor mijn dochter (11). Tenminste zij wilde er heel graag één en mocht zelf een pendel uitzoeken die haar aansprak. Misschien is ze aan de jonge kant. Wel weet ik dat ze de pendel voor de juiste doeleinden gaat gebruiken. Zelf gebruik de pendel om een antwoorde te krijgen op een vraag waarmee ik rondloop. Vaak weet ik zelf wel (al) het antwoord, maar kan het een soort bevestiging zijn. Want als je pendelt, kom je in contact met je eigen intuïtie. Dat is gelijk een reden waarom het voor mij zo’n puur instrument is.

2

In principe kun je alles aan een pendel vragen. De antwoorden zitten namelijk al in jou en komen niet van het bovennatuurlijke. Daarom is het ook niet eng. Dat wil niet zeggen dat ik ook alles aan een pendel vraag. De toekomst mag voor mij de toekomst blijven. Het is meer dat het mij een fijn gevoel geeft. Het kan net dat steuntje zijn (bevestiging) die ik nodig heb. Iedereen kan pendelen. Tenminste als je het wilt. Het belangrijkste is dat je je hoofd leegmaakten je goed kan concentreren. In een ander artikel ging ik in op hoe je verder gaat. Mocht je voor iemand anders wilt pendelen, vraag dan eerst toestemming. Dat is eigenlijk een ongeschreven wet. Helemaal als je met een foto van iemand wilt werken. Is de persoon in dezelfde kamer dan kun je bijvoorbeeld de hand van hem of haar vasthouden

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/05/08/pendelen-een-oude-manier-om-antwoorden-te-krijgen

Een pendel liegt niet met zijn ja of nee antwoord. Net als een deck tarot dat niet doet. Juist vind ik dat je zoiets zelf moet doen en niet mag laten doen. Want ja ik zet gelijk er tegen aan als je het laat doen kunnen ze pendel een richting doen geven. Een vaste steun en hand hem goed tussen duim en wijsvinger houden en er leren mee werken. Je gaat merken met open vragen te stellen dat je pendel een richting zal aannemen. In het begin is het juist weten wat ja en nee richting is en wat geen antwoord is. Dat is gewoon oefening voor je begint echt een vraag te stellen. Wat ik soms ook doe is op twee briefjes een ja en nee zetten en laat de pendel de richting maar aangeven. Zelf werk ik er soms mee op het lichaam om ergens duidelijkheid in te krijgen. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM