Trouwen en begraven verboden in Noord-Korea

Opnieuw een bizarre ontwikkeling in Noord-Korea: huwelijken en uitvaarten zijn in het land verboden in de aanloop naar en tijdens een groot congres dat er wordt gehouden.

De heersende Arbeiderspartij, onder aanvoering van staatshoofd Kim Jong-un (foto), houdt voor de eerste keer in 36 jaar een congres.

Geen verkeer in of uit hoofdstad
De hoofdstad Pyongyang is voor het congres hermetisch vergrendeld. Vrij verkeer in en uit de stad is verboden. Bewoners en panden worden vaker gecontroleerd. Dat meldt de nieuwssite Daily NK, die zich baseert op bronnen in het land.

Kernmacht
Kim zal het congres waarschijnlijk gebruiken om zijn leiderschap te verstevigen en Noord-Korea uit te roepen tot kernmacht. Daarnaast zou hij de economische en militaire toekomst van het land willen vaststellen. De VN-Veiligheidsraad legde het land in maart nog strenge sancties op, nadat Pyongyang een reeks militaire en mogelijke nucleaire tests had uitgevoerd.

‘Vastberaden eenheid’
Volgens de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken, Ri Su-yong, is het congres vooral bedoeld om de Noord-Koreaanse eenheid te tonen. “De werkelijke bron van kracht in ons land zijn niet kernwapens of andere militaire middelen, maar de vastberaden eenheid van het volk en de leider. Dat is de kracht die ons land naar de overwinning zal leiden.” Het congres duurt waarschijnlijk vier of vijf dagen. Wanneer het precies begint, is niet bekend.

BRON : http://www.lindanieuws.nl/nieuws/trouwen-en-begraven-verboden-noord-korea/

Als het niet gaat volgens deze persoon wordt je gewoon gestraft of in het ergste geval gebeurd er iets zodat je nergens meer te vinden bent. Dictatuur is dat niet erg als je zo moet leven. Als je leest dat woningen nu meer gecontroleerd worden. Alleen omdat de persoon een congres houd.

Zou iemand zo willen en kunnen leven? Als je nooit anders gewoon bent zal je dat best aankunnen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM