Tien jaar na de scheiding nog 120 sms’en per dag en toch amper 6 maanden cel geëist tegen stalker

 
© getty.

“Er staat een rood bolletje op het hoofd van je kinderen en ze zullen worden geëxecuteerd.” Dat is één van de vele sms’en die T.B. (46) uit Kortrijk naar zijn ex-partner stuurde. Zelfs 10 jaar na de scheiding stuurde hij nog tot 120 haatberichtjes per dag. Toch riskeert hij ‘maar’ 6 maanden cel.

Al tien jaar waren ze uit elkaar, maar toch kon T.B. het nog steeds niet verkroppen dat zijn ex-partner een nieuwe relatie had. Kort na de breuk had hij de vrouw al eens lastiggevallen, maar de belaging stopte na een eerste veroordeling in 2006. Maar toen een nieuwe relatie van de beklaagde in oktober 2014 afsprong, richtte hij zijn pijlen opnieuw op de moeder van zijn zoontje. De Kortrijkzaan stuurde vijf maanden lang voortdurend sms’en, zowel overdag als ’s nachts.

In één bepaalde maand kregen de slachtoffers niet minder dan 3.666 berichtjes, gelijk aan zowat 120 berichten per dag. Wat het voor het gezin van de vrouw nog veel erger maakte, was het feit dat de beklaagde hun kinderen in de gaten hield en dat ook kenbaar maakte. “Er staat een rood bolletje op het hoofd van je kinderen en ze zullen worden geexecuteerd”, klonk het in een sms. Volgens advocaat Robbie Dewaele veranderde het leven van het gezin daardoor in een ware nachtmerrie.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2674968/2016/04/14/Tien-jaar-na-de-scheiding-nog-120-sms-en-per-dag-en-toch-amper-6-maanden-cel-geeist-tegen-stalker.dhtml

Het moet je maar overkomen. Je stopt een relatie en dan krijg je te maken met de grootste hel die er bestaat stalken. Nu is er een programma begonnen op Vijftv http://www.vijf.be/artikels/jan-kooijman-welkom-bij-vijf/1456525 waar ze mensen aan het woord laten die echt door een hel gaan. Het is soms gewoon erg hoe iemand het leven van een ander kapot wilt maakt. Angst en het zelfvertrouwen van het slachtoffer gaat heel snel omlaag. Wat hebben mensen eraan. Ook gebeurd dit met foto’s die ze op het net gooien op site’s waar ze niet thuis horen. Stalken en opgejaagd worden is het ergste wat iemand kan meemaken.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties