HEERLIJK OM EEUWIGE SINGLE TE ZIJN

Dit is waarom het heerlijk is om de eeuwige single te zijn van jouw vriendengroep

Voor jou is het levensmotto nog altijd ‘forever alone’. Vriendinnen uit jouw vriendengroep hebben zo onderhand al kinderen en stappen zowat het huwelijksbootje in, maar jij niet hoor! Ach, single ladies are fun!

Soms dan schiet het waarschijnlijk weleens door je hoofd waarom je in godsnaam nog steeds vrijgezel bent. En ook nog eens de enige single lady van je hele vriendinnengroep. Maar niet getreurd, om de volgende redenen is het juist heerlijk om die eeuwige single binnen jouw vriendengroep te zijn!

Maandag 11 april start op AMC om 3:00 en om 22:00 het nieuwe seizoen van Fear The Walking Dead 2. Dit seizoen beleeft zijn Nederlandse première tegelijk met die in de VS. Exclusief bij AMC in Nederland is de live nabesprekingshow met Chris Hardwick.

Niet de lasten, wel de lusten

Terwijl jouw vriendinnen waarschijnlijk wel eens te kampen hebben met fikse ruzies binnen hun relatie, hoef jij daar niet eens naar op of om te kijken. Jij kan lekker rondscharrelen, genieten van de lusten en de lasten lekker laten varen. Heerlijk!

Druk sociaal leventje
Jij hoeft je tijd niet te verdelen over je partner en je vriendinnen en kan je dus helemaal focussen op lekker veel leuke dingetjes doen met je friends. Een week propvol plannen met allemaal leuke dingen, en niemand waar jij rekening mee hoeft te houden.

Me, myself and I
Naar de bioscoop met je bestie, eten bij je moeder of vijf keer in de week een bezoekje brengen aan de sportschool. Het is allemaal mogelijk want er zit niemand wat betreft partners in je nek te hijgen voor ook een beetje aandacht van jou. Jij kan lekker je eigen ding doen!

Lekker alleen slapen
Af en toe slaap jij heus weleens niet alleen. Namelijk wanneer jij een sleep over hebt met je vriendinnetjes of wanneer er een scharrel is blijven slapen. Alleen slapen is héérlijk! Geen gesnurk, geen gedraai en niet de volgende ochtend zonder deken liggen.

Liefde komt ooit
Jazeker, op ieder potje past een dekseltje. En zo is het maar net! Natuurlijk mag je soms wel heel eventjes in de put zitten omdat je de enige single bent, maar blijf er niet te lang in hangen want liefde komt vanzelf op je pad. Echt!

BRON: http://www.ze.nl/p/162094/dit_is_waarom_het_heerlijk_is_om_de_eeuwige_single_te_zijn_van_jouw_vriendengroep
Onlangs had ik nog een gesprek met het thema; wat als iemand single wilt blijven maar toch een kind wilt hebben. Heel wat hadden vooroordelen hierin, maar voor wat. Het eerste wat ik vroeg aan hen was voor wat stoort het jullie zo? Of is het omdat je ooit een keuze gemaakt hebt waar je nu niet echt meer achter staat. Als iemand single wilt blijven maar toch wilt genieten van het leven wat is daar mis mee. Het is haar/hem keuze toch. Als men dieper in gesprek gaat met zo iemand dan voel je ook goed aan dat ze sterk in het leven staan en weten wat ze willen. Iemand zei dus en ja ik wil wel een kind op de wereld zetten. Gelijk kreeg deze weer veel vragen hoe ga je dit doen met werk en dergelijke. Waar de dame op zei; wel het werk moet er toch niet onder leiden als je alleen een kind wilt groot brengen. Of doen de mensen dat ook die in een relatie zitten? Dat vond ik zo prachtig om te horen. Dan kwam de vraag hoe ga je dit aan boord leggen als je geen vaste relatie wilt? Daar was het antwoord gewoon goede afspraken maken. Er zijn genoeg mannen die graag dit wel en dan het op papier zetten om van alles afstand te doen. Of dit nu zo een goed idee is weet ik niet. Ooit kan het kind vragen achter de biologische vader. Daarop kreeg ik als antwoord als het zover is dan zou ik dat ook gewoon zeggen. Maar daarom hoeft de man zich niet te bemoeien met de opvoeding en dergelijke. Waar ik weer bewondering in kreeg dit te horen. 
Zelf ken ik ook enkele vrouwen die alleen door het leven gaan, twee ervan met kinderen. Voor alle duidelijkheid ze zijn nooit getrouwd geweest. Meestal komt het ook omdat ze het nodige gezien hebben in hun leven dat ze deze keuze maken. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

8 Comments:

 • Banana

  Ik vind je toevoeging heel mooi, ben het er dan ook helemaal mee eens! Je bent nooit verplicht je aan iemand te binden om een mensje op aarde te mogen zetten.

  Maar ik verwachtte eerlijk gezegd heel wat anders qua redenen waarom single zijn fijn is.. In plaats van dat ze ‘jezelf leren kennen’ noemen, hebben ze het over je tijd volproppen met sociale activiteiten. Dan ben je toch ook niet écht alleen? Kun je net zo goed met je vrienden trouwen, als ik het zo lees..

  Groetjes 😉

 • Juist moeten deze soms heel wat commentaar tot hun nemen. Maar het is hun keuze en hun leven.

  Nu het zijn mensen als ze vrije tijd hebben ze ook goed benutten. Dit met sociale activiteiten omdat ze naar niets te zien hebben, is dat voor hen makkelijker.
  Nu alleen zijn ze echt niet als je ermee praat. Want zo hebben een doel dat ze willen bereiken, dat hoorde ik ook als ik zo iemand hoor praten. Maar hun leven is zeker niet saai te noemen. Het voordeel is ze moeten ook geen verantwoording afleggen dat anderen soms wel moeten doen.

  Aum Shanthi

  • U zegt het: ‘Geen verantwoording willen/hoeven af te leggen aan een ander’.

   Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom mijn vriendin een vriendschap van ruim drie jaar en een relatie van zes maanden verbrak.

   Ze zou al zo lang alleen zijn geweest en kon zich niet verbinden aan mij.

   Zelf ben ik ook lang alleen geweest, alleen sta ik wel open voor anderen. Dat was dan ook het verschil tussen ons.

   Ik zal haar [waarschijnlijk] nooit meer zien, aangezien ze in Nijmegen woont en ik in Rotterdam.

   Toch zonde en triest [naar mijn mening]…

 • Dat klopt ze willen het liefst alleen zijn om juist dat niet te moeten doen die verantwoording.

  Dat hoor je natuurlijk heel vaak. Mensen die heel lang alleen zijn en hun eigen stekje gemaakt hebben dat deze het ook moeilijk hebben om het te delen. De meeste en dat was ook besproken gaan een lat-relatie aan. Het het kan groef klinken maar ook BOB, wordt de voorkeur aan gegeven. En ook dat is een keuze van hen zelf waar ik wel respect voor toon. Ze komen er ook meestal vooruit.

  Franky zo zie je niemand is het zelfde als het gaat om ervoor open te staan. Wel spijtig dat het zo is moeten lopen voor je.

  Voor deze die zo een keuze maken om door het leven te gaan is dat niet eigenlijk zonde en triest. Maar ze gaan dan ook anders door het leven als mensen met een relatie.

  Aum Shanthi

  • Hallo Shivatje,

   Met zonde en triest bedoelde ik dat mijn ex een -naar mijn mening- prettige vriendschap en relatie van drie jaar weggooit.

   Had ze erover willen praten, dan hadden we tenminste nog contact op vriendschappelijk basis.

   Ik vind het triest dat zelfs het laatst mij [ons] niet meer gegund wordt…

   Dit ter verduidelijking…

 • Franky sommige kunnen daar niet over praten en al zeker niet als er een relatie is geweest en dan nog een vriendschap willen opbouwen. De meeste hebben daar een angst voor en al kan het perfect lukken.

  Ach met de volgende lukt het misschien allemaal wel.

  Aum Shanthi

 • Sofie’s Single Leven: Als één lover niet genoeg is

  Als single vrouw maak je de gekste dingen mee. Soms voel je je alleen, maar aan de andere kant kun je lekker doen waar je zin in hebt. Sofie is een single twenty-something en ze neemt je mee in de meest gekke momenten van haar leven.

  “Inmiddels heb je waarschijnlijk wel door dat ik mezelf goed begin te verdiepen in de wondere wereld van het online daten. Was ik voorheen altijd fan van de spontane ontmoetingen in een gezellige kroeg, sinds ik bezig ben mijn eerste ‘grote mensenbaan’ heb ik nauwelijks tijd voor een sociaal leven, laat staan om een random man in een of andere bar op te pikken. In het weekend met vriendinnen een wijntje doen gaat nog net, maar de aantrekkelijke mannen bieden zich helaas niet spontaan aan.”

  Vleeskeuring
  ad by streamads
  Diabetes onderzoek. Waarom?
  Omdat je iets goeds doet voor een ander? Omdat je zelf die ziekte hebt? Omdat je er een mooie vergoeding voor krijgt? Redenen genoeg om mee te doen… Lees meer
  Gesponsord door PRA
  “Toegegeven, een beetje mannen naar links of rechts swipen is absoluut niet vervelend om te doen. Knappe en lelijke mannen, oude guys of echt belachelijk jonge knulletjes: ik heb er soms een dagtaak aan om het kaf van het koren te scheiden. Tot ergernis van mijn baas, dus ik heb mijn vleeskeuringen maar netjes naar de avonden verplaatst. Oké, die momenten waarop ik even snel mijn telefoon check of als ik naar de wc ga tel ik niet mee. Ik vermaak me er kostelijk mee, want vaak komen de apartste mannen voorbij en krijg ik de meest vreemde verzoeken.”

  Initiatief nemen
  “Hoewel er genoeg leuke mannen op mijn favoriete datingapps voorbijkomen ben ik na een tijdje ook wel uitgekeken op de standaard ‘Hoi, alles goed?’ en ‘Wat leuk dat we een match zijn!’-gesprekken. Old fashion als ik ben vind ik dat mannen de eerste stap moeten zetten naar een leuke chat. De paar keer dat ik zelf het initiatief nam kwam ik niet verder dan een standaard ‘Hoe was je weekend?’ of ‘Heb je lekker van het zonnetje genoten?’ Oke, ik geef toe, misschien ligt het niet altijd aan de mannen, maar toch besloot ik het initiatief bij hen te laten. Nou, dat heb ik geweten!”

  Wat is je nummer?
  “Na een poos van grote radiostilte popte er eindelijk weer eens een leuke vent op mijn telefoon. Toen ik zag dat mijn nieuwe match Tristan heette scrollde ik snel weer even door zijn foto’s heen en wat ik zag beviel me wel. Toen hij ook nog opende met ‘Dit werkt niet, wat is je nummer?’ werd ik enthousiast. Natuurlijk is dit niet de meest originele opening die je je kunt bedenken, maar het is al een stuk beter dan ‘Die ogen van jou zijn echt prachtig’. Ik begreep alleen niet waarom de laatste foto in de reeks van een meisje was, maar daar zou ik al snel achter komen.”

  Verloren hoop
  “Tristan stelde me al snel op mijn gemak door de meeste origineelste vragen te stellen. Hè hè, eindelijk een vent die een stukje creatiever was dan al mijn andere vage gesprekken die uiteindelijk op niets uitliepen! Op een paar na dan, maar je hebt inmiddels kunnen lezen hoe me dát is vergaan… Deze jongen had dus zeker mijn interesse, totdat we op een bepaald punt aankwamen waarop hij dé vraag stelde die ik eigenlijk al had kunnen verwachten na het zien van zijn foto’s. Het meisje dat daarop stond was tot mijn koppige hoop niet zijn zusje, het was zelfs niet zijn beste vriendin. “Heb je er weleens over nagedacht om iets spannends te doen met meer dan één persoon?”

  Vermoedens
  “Wat ik van het begin af aan eigenlijk al vermoedde bleek dus te kloppen. Toen Tristan me deze vraag stelde waren we inmiddels al een week verder, inclusief nummeruitwisseling en typische gekke maar stiekem ook flirterige selfies. Mijn nieuwe crush had niet alleen een vriendin, hij wilde mij laten delen in zijn liefdesgeluk. Op de een of andere manier wees ik zijn verzoek niet direct af, want ik wilde hem na dat intensieve contact niet zomaar laten gaan. Een trio staat zeker nog op mijn bucketlist, maar of ik dat met de guy wilde doen die niet alleen bezet was maar daar ook nog eens over had gelogen?”

  Hot and steamy
  “Mijn nieuwsgierigheid won het in eerste instantie van mijn boosheid, dus ik verwijderde Tristan niet direct uit mijn telefoon. Het duurde nog een dag waarop hij al zijn zeilen bijzette om mij te overtuigen tot een stomend potje seks met hem en zijn vriendin. Het aanbod klonk eerlijk gezegd verleidelijk, want naast dat ik biseksueel ben ik ook gewoon hartstikke nieuwsgierig en sta ik open voor nieuwe ervaringen. Toch besloot ik dat hij zijn lusten lekker op zijn eigen vriendin mocht blijven botvieren. Misschien moet ik de volgende keer dat ik een wijntje ga drinken maar eens samen met mijn bestie op een leuke vent afstappen.

  BRON: http://www.ze.nl/p/162572/sofies_single_leven_als_een_lover_niet_genoeg_is

 • 7 wetenschappelijke bewijzen dat single zijn goed voor je is

  Volgens onderzoeken zou een relatie stukken beter voor je zijn dan een single bestaan. Niet zo gek als je erover nadenkt: alleen is ook maar alleen. Maar om jezelf meteen in een depri bui te werpen wanneer je geen relatie hebt? Nergens voor nodig! Wij hebben namelijk de 7 wetenschappelijke bewijzen dat single zijn heel goed voor je kan zijn.

  Single? Hartstikke goed voor je!

  1. Je bent lekker sociaal
  We hebben ’t allemaal gezien: een vriendin krijgt een relatie en verdwijnt langzaam van het toneel. En de keren dát ze erbij is, kleeft haar relatie als Siamese tweeling aan haar vast. Wat blijkt? Singles zijn veel attenter naar hun familie en vrienden.

  2. Je knalt lekker door op werk
  Geen vriend, man, vrouw of vriendin die jou af kan houden om te knallen op werk: je carrière staat op nummer 1 en you’re killin’ it! Daarbij kun je keuzes in je loopbaan maken die je wellicht niet had gemaakt als je samen met iemand was geweest. Naar het buitenland voor die killerjob? Why not! En niemand die je tegenhoudt.

  3. Jouw leven, jouw geluk
  Uit onderzoek is gebleken dat mensen in een relatie vaak teveel verwachten van hun partner. Dit kan een heleboel stress met zich meebrengen zodra een van de twee niet aan deze verwachtingen kan voldoen. Heb je geen relatie, dan heb je ook dit probleem niet. Jij dopt je eigen boontjes, wanneer en hoe jij wilt. En daarmee bepaal jij ook hoe je jezelf voelt.

  4. Geen last van geldstress
  Je zou denken dat je met een gezamenlijke bankrekening automatisch meer geld tot je beschikking hebt. En dat is misschien ook zo, maar het brengt ook geldstress met zich mee. Zo blijkt 33% van de mensen met een gedeelde bankrekening weleens te liegen tegen hun partner over de financiën. Met een eigen rekening weet jij verdomd goed wat je zelf uitgeeft. En wat er binnenkomt natuurlijk!

  5. Je slaapt beter
  Nachtrust is zo belangrijk voor een goed dagelijks functioneren! Niet zo fijn als er iemand naast je ligt die nacht na nacht een complete boom ligt door te zagen. Of wat dacht je van iemand die de hele nacht ligt te woelen of die jou ’s nachts wakker maakt wanneer hij of zij met een borrel op naast je in bed neerploft. Precies: iets waar singles geen last van hebben.

  6. Je leeft gezonder
  Single zijn is blijkbaar goed voor je algehele gezondheid. Een Amerikaans onderzoek wijst uit de mensen tussen de 18 en 64 jaar die niet getrouwd zijn meer sporten dan mensen die wel getrouwd zijn. Je hebt meer tijd om naar de sportschool te gaan in plaats van samen op de bank neer te ploffen voor een avondje Netflix & chill. Daarbij eet je waar jij behoefte aan hebt: kleine porties, gezond eten.

  7. Alleen zijn is geen probleem
  Jij weet als doorgewinterde single als geen ander hoe jij jezelf moet vermaken, je doet het immers al een tijdje! Hebben je vrienden dus een keer geen tijd om af te spreken? No problemo: jij plant je dagen zó vol met leuke solo-activiteiten.

  BRON: http://www.ze.nl/artikel/243787-7-wetenschappelijke-bewijzen-dat-single-zijn-goed-voor-je-is

  Men heeft alleen verantwoordelijkheid af te leggen aan jezelf. Dat maakt dat je ook geen ruzie kan maken tussen de muren. En je kan genieten van hoe het jezelf uitkomt.
  Het zal zo zijn voordelen hebben net als gehuwd of samenwonen dat heeft.

  Aum Shanthi


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Multidimensional_Art

L'illusione, la realtà oltre lo specchio.

deniseblogt

Blogs over van alles en nog wat

Leven met Endo

Laten we samen endometriose overwinnen

Pensieri Parole e Poesie

Sono una donna libera. Nel mio blog farete un viaggio lungo e profondo nei pensieri della mente del cuore e dell anima.

zinderen

op weg naar authentiek leven

Nadia wandelt

Wandelblog

Tiernnadrui

Dans in de regen

Myrela

Art, health, civilizations, photography, nature, books, recipes, etc.

Levenslange blog

levenslessen

Tistje

ervaringsblog autisme sinds 2008

Yab Yum

Yab Yum

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Met Nonkel Juul, Bieke en tal van anderen

MyView_Point

Right <> correct of the center

Bio-Blogger

Bio-Blogger is an excellent source for collaborations and to explore your businesses & talents.

Regenboogbui

~ Leren, creëren, inspireren ~

saania2806.wordpress.com/

Philosophy is all about being curious, asking basic questions. And it can be fun!

newtoneapblog

A Discarded Plant

Inhale Peace; Exhale Love. Joy will Follow! - RUELHA

As long as there's breath, there will always be HOPE because nothing is pre-written and nothing cannot be re-written!

Looking for cbd supplements?🌿

HEMP up your life! The power of nature🌿

YOUNGREBEL

Blog about life, positivity, selfcare, food and beauty.

Chateau Cherie

Exposing Bullies and Liberating Targets to Make The World a Safer Place for All

bewustZijnenzo

Magazine: Inspiratie voor een gezond gelukkig en bewust leven

Beaunino loopt de Camino

‘Gewoon doorlopen!’

Blog with Shreya

A walk through the blues of life!

Soni's thoughts

No Fear, Express dear

%d bloggers liken dit: