Heb je ooit een bezoekdroom gehad…

Heb je ooit het gevoel gehad dat je tijdens een droom een bezoekje kreeg van een overleden persoon van wie je erg veel hield? Als dat zo is heb je een ‘bezoekdroom’ gehad en mag je jezelf zeer gelukkig prijzen. Bezoeken overleden personen van wie je hield je soms in je dromen????

2

Hoewel het één van de meest spirituele en fascinerende dromen is die je maar kunt hebben, ze blijven in een waas van mysterie gehuld. Tenminste dat valt te lezen op de site www. Viraal.co. Experts zijn zich nog maar recent in deze intrigerende onderbewuste wereld gaan verdiepen. Volgens een wetenschappelijk artikel van Patrick McNamara, dokter in de Psychologie, hebben bezoekdromen enkele gemeenschappelijke eigenschappen. Enerzijds zijn er de fysieke eigenschappen van de overledene tijdens de droom (gezond versus ziek) en anderzijds zijn er de emoties die de dromer voelt (vredig versus angstig).

“De overledene verschijnt doorgaans in dromen zoals hij vroeger was. Vaak voordat hij bijvoorbeeld ziek werd” schrijft Patrick McNamara. “Sterker nog, de overledene verschijnt veel jonger en gezonder dan hij op het einde van zijn leven was. De overledene verzekert de dromer: ‘Ik ben OK en ben nog altijd bij jou. Deze boodschap wordt eerder telepathisch overgebracht dan dat ze letterlijk wordt uitgesproken. Bezoekdromen zijn eerder helden, levendig en intens en worden ervaren als een echt bezoek wanneer de dromer ontwaakt.” Ben je nieuwsgierig geworden. Kijk dan op de site van Viraal.co. Daar kun je een filmpje vinden van Lauri Moore; professioneel medium. In haar video leer je meer over bezoekdromen en hoe je weet dat je er eentje hebt gehad.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/03/21/heb-je-ooit-een-bezoekdroom-gehad

Meestal gaat dit over een overleden persoon, of over een ex liefde. Ze komen in je droom voor om een verwerking. Dit komt meestal voor helemaal in het begin als de persoon heen gegaan is of dat een relatie afgelopen is. Ze zijn helder maar ook gevoelsmatig kan dit heel intens aanvoelen. Juist is het durven om te aanvaarden. Op zo een moment sta je heel diep open en leg je een verbinding. Dit op geestelijk niveau. Eens je de verwerking hebt gehad zullen deze dromen ook minderen.
In heel uitzonderlijke gevallen komt de persoon altijd voor en dan kan het ook te maken hebben dat deze jouw beschermer is. In dat geval sta open voor het gevoel ieder symbool en geuren en kleuren in je droom. Het kan voor jezelf van belang zijn.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie