Dokters denken dat ze zwanger is. Drie weken later sterft ze aan zeldzame kanker

 

 

Eind vorig jaar kreeg ze last van pijn in haar rug en zij. Artsen dachten initieel dat de Britse Demi Wright misschien zwanger was. Maar het bleek een agressieve en zeer zeldzame vorm van kanker. Drie weken na de diagnose overleed de amper 22-jarige make-upartieste
In het jaar 2000 had ze al eens een kwaadaardige levertumor gehad waardoor ze tot haar zestiende regelmatig op controle moest. Toen Demi uit Colchester eind vorig jaar pijn kreeg die steeds erger werd, was ze dan ook alert en besloot om zich snel te laten onderzoeken. Haar moeder bracht haar naar het hospitaal omdat ze zo afzag. Er kwamen veel onderzoeken en bloedtesten aan te pas.

De jonge vrouw werd naar de materniteit van het ziekenhuis gebracht omdat haar lichaam hormonen produceerde die normaalgezien bij een zwangerschap horen. Alleen was Demi helemaal niet in verwachting, zo zou blijken uit een echo waarop geen foetus te zien was. De artsen dachten vervolgens aan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en voerden een kijkoperatie uit. Maar ook die denkpiste klopte niet want ze troffen een tumor van twaalf centimeter groot aan. Het kwaadaarige gezwel was al die tijd verantwoordelijk voor de afgifte van hormonen die het op een zwangerschap deden lijken en de dokters op een dwaalspoor zetten.

De make-upartieste van Lancome leed aan een terminale vorm van adenocarcinoom. Dat is een agressieve kanker die ontstaat in het klierweefsel en meerdere organen tegelijk aantast. Demi werd op 31 januari nog overgebracht naar het Addenbrooke hospitaal in Cambridge maar haar toestand ging razendsnel achteruit. Er kon niets meer voor haar worden gedaan. Ondanks de slechte vooruitzichten bleef Demi de moed erin houden. “Ze had een prachtige glimlach en fantastische persoonlijkheid”, vertelde haar vader. “Ze gaf me nog een dikke en zei ‘Alles komt goed’. De volgende dag stierf ze.” Het was 23 februari, amper drie weken na de onheilspellende diagnose.

Haar vriend Mitch Gregory verloor zijn grote liefde. Hij benadrukte hoe moedig Demi was. “Ze is een inspiratie voor ons allemaal.”

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2643708/2016/03/11/Dokters-denken-dat-ze-zwanger-is-Drie-weken-later-sterft-ze-aan-zeldzame-kanker.dhtml

Soms denken ze niet aan het ergste en dan gebeurd dit. En spijtig genoeg wil ik hiermee laten lezen dat sommige kankers heel snel kunnen gaan en de dood tot gevolg zijn spijtig genoeg.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM