De duivel in de ogen van haar zoontje…

De vrouw die haar 8-jarige zoontje wurgde, de keel doorsneed en in een koffer stopte, heeft de moord bekend. Ze verklaarde tegenover de politie dat ze een visioen had waarin ze de duivel in de ogen van haar zoontje zag.

1

Het jongetje werd afgelopen zondagochtend dood aangetroffen in de Brusselse deelgemeente Schaarbeek. De 37-jarige moeder heeft toegegeven dat zij het kind heeft gewurgd. Vervolgens heeft ze ook de keel van haar kind doorgesneden. Na haar daad deed ze naar eigen zeggen het lichaam in een koffer, die ze vervolgens in de bosjes achterliet (bron krant).

2

Kan iemand bezeten zijn door de duivel? Ik geloof zelf dat kinderen, in alle opzichten, onschuldig zijn. Toch heb ik ooit bij mensen ‘iets’ in hun ogen gezien. Alsof er op dat moment iets niet zo prettigs bezit van hen nam. Voor mijn gevoel kwam het wel hee dichtbij ‘duivels’ Volgens internet zou bezetenheid een toestand zijn waarbij iemands lichaam in bezit is genomen door een demon, de duivel, een kwaadaardige geest of een boze macht. Bezetenheid kennen we vooral vanuit het christendom en de islam, maar komt in ieder religie of geloofsovertuiging voor. De bezetene vertoont ander gedrag en soms ook lichamelijke veranderingen. Zo kan een rustig persoon plots agressief en kwaadaardig worden. Tot dat punt kan ik meegaan. Soms kan een bezeten persoon zelfs gaan zweven of tegen de muur geplakt zitten. Bezetenheid wordt enerzijds vanuit het paranormale erkent, anderzijds wordt het als geestesziekte weggezet. Hoe iemand behandeld moet worden hangt af van de hoek van waaruit er naar de bezetenheid bekeken wordt. Een uitdrijving of exorcisme behoort tot de mogelijkheid

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2016/02/19/de-duivel-in-de-ogen-van-haar-zoontje

Ik heb het artikel gevolgd en stond versteld dat zoiets geschreven werd. Nu kon ik het niet laten om het dan toch te posten. En hoever is een moeder zo in staat om zo een gruwelijke dood aan te richten bij het eigen kind? Dan nog te melden dat het kind door de duivel bezeten is. Is het dan eerst niet beter om te gaan kijken hoe het met de vrouw psychisch gesteld is.
Wanneer kan men zeker dat iemand bezeten is als deze zich gaat gedragen praten op een heel andere manier dan dat wij kennen. Nu zelf heb ik nog nooit een bezeten kind tegengekomen, jawel in films als poltergeist. En het zal wel  bestaan maar in hoeverre kunnen wij vernoemen de duivel in iemand lichaam.
Nu ogen kunnen diepzinnig kijken en blijven kijken maar dat is nog geen rede voor…

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM