KRUIDEN EN NATUURLIJKE PRODUCTEN VOOR DE GEZONDHEID.

Meermaals krijg ik de vraag of dit verslavend werkt. Nee mensen kruiden en natuurlijke producten voor de gezondheid werken niet verslavend. Maar men moet er wel rekening mee houden dat ze ook niet zo snel werken als medicatie en dat je ze een lange tijd moet innemen voor je kan zeggen het helpt.

Al neem je nu iets voor een verkoudheid al is het voor stress of spanningen niets zal verslavend werken. Wel als je al medicatie neemt is het altijd even goed om via je arts te vragen of het kwaad kan dat je iets natuurlijk bijneemt. Meestal speelt het geen rol maar je kan altijd beter op zeker spelen. Ook naar zwangere vrouwen kunnen bepaalde producten vermeden worden in de zwangerschap.

Met natuurlijke producten heeft men ook een voordeel, je hoeft het nooit af te bouwen je kan ermee stoppen wanneer je maar wilt.

Maar het is gewoon voor jezelf of je ervoor openstaat om het te gebruiken. Heel wat mensen lopen nog liever langs een arts om medicatie en binnen drie dagen zijn ze genezen. Klopt maar het lichaam kan dan niets zelf aanmaken en zal sneller ziek worden.

Ook is het zo een gezonde voeding een gezond beweging is natuurlijk een van de belangrijkste factoren van een gezond leven.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM