Kanker bestrijden met hele kleine dosis chemo

Kanker bestrijden met hele kleine dosis chemo

Onderzoekers aan de Amerikaanse Universiteit van North Carolina hebben een manier gevonden om met een heel kleine hoeveelheid van de normale dosis chemo kankercellen te doden.

De onderzoekers gebruikten slechts twee procent van de normale hoeveelheid.

‘Belangrijke stap’
Een belangrijke stap. Hiermee kunnen we mogelijk een behandeling voor patiënten ontwikkelen met kleinere doses van deze krachtige chemotherapie, zo zegt één van de onderzoekers, Elena Batrakova.

Immuunsysteem
Onderzoekers zijn al jaren bezig om chemo via minuscule, kunststof balletjes bij de kankercellen te krijgen, maar dat lukte nooit omdat deze door het immuunsysteem werden tegengehouden. De onderzoekers van de Amerikaanse universiteit hebben nu soortgelijke balletjes gemaakt van lichaamseigen materiaal, uit het bloed van de patiënten zelf. Daardoor kon het medicijn wél aankomen op de plaats waar het zijn werk moet doen.

Muizen
De onderzoekers van de Universiteit van North Carolina voerden hun onderzoek uit op muizen. Het is niet bekend wanneer deze techniek ook voor menselijke patiënten beschikbaar is.

BRON: http://www.lindanieuws.nl/nieuws/onderzoekers-bestrijden-met-hele-kleine-dosis-chemo/

Het zal pas duidelijkheid brengen als men het gaat testen op de mens. Het blijft chemo en het blijft het ergste wat iemand in zijn lichaam kan krijgen. Maar soms is het nodig om de keuze te maken. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM