Happy Bubble Bath Day! Zo neem je het ideale bad

Niet storen, aub. © thinkstock.

Vandaag zou het officiële bubbelbaddag zijn (zeg dat maar eens tien keer snel na elkaar). Perfect idee, vinden wij. Geniet vanavond van het perfécte beautybad en je start het weekend herboren!

1. De ideale temperatuur

Dat is helaas niet gloeiend heet. Té warm water droogt je huid uit en kan je ook doen duizelen als je weer uit het bad stapt. Hou het op zo’n 38 graden. Als je een verkwikkend bad wil nemen, mag het zelfs nog iets frisser.

2. De ideale duur

Blijf een kwartiertje tot twintig minuten in bad. Langer bezorgt je alleen maar gerimpelde handen en voeten. So not sexy!

3. Het ideale product

Schuim is natuurlijk het leukste, maar variëer zeker ook eens. Een zachte badolie is in de winter ideaal om je huid te voeden. Wil je liever een detox? Dan kies je voor badzouten die de gifstoffen uit je huid trekken.

4. De ideale nazorg

Dep je huid zachtjes droog, maar niet kurkdroog. Breng dan onmiddellijk bodymilk aan terwijl je huid nog iets vochtig is. Zo hydrateer je nog dieper en vang je meteen het vochtverlies op dat je huid in bad heeft opgelopen. Streelzacht velletje, check!

5. Het ideale gezelschap

Een bad is leuker met twee (en stiekem ook milieuvriendelijker natuurlijk). Aan jou de keuze wie je uitnodigt: je lief of een (ondeugende) badeend.

© nina.
BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2578704/2016/01/08/Happy-Bubble-Bath-Day-Zo-neem-je-het-ideale-bad.dhtml
Een badje nemen kan zo relaxend en rustgevend zijn. Toch zijn er mensen die er ook moe uitkomen. Meestal komt dit omdat het water te warm is, en omdat men er te lang heeft ingezeten. Een bad is een must voor je lichaam voor je spieren.
Wel zijn er ook die zeggen bha ik zit in mijn eigen vuil. Klopt maar je kan je ook nadien nog even afspoelen dan.
Wat heel goed is voor je huid als je in bad gaat en helemaal niet duur is, soda of melk in je water gooien. Wie een geurtje wil kan gelijk welke etherische olie gebruiken.
Geniet ervan zou ik gewoon zeggen, doe ik ook iedere avond.
AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM